• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Nellyasenowa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2022
10
4
1
24
4 gündür adetim yok ilk defa böyle oldu düzenli geliyordu baş ağrısı çok şidettli sizce hamilelik belirtisi olabilir mi

Baska belirtin yok mu, hava değişimi vs nedenlerle gecikme cogu zaman olabilir. Ve adetin geçtiyse test yapmalısın o şekilde anlayabilirsin. Sadece baş agrısı ve gecikme hamilelik oldugu anlamına gelmiyor bazen adet sökülemediği içinde vucut strese giriyor olabilir.

4 gündür adetim yok ilk defa böyle oldu düzenli geliyordu baş ağrısı çok şidettli sizce hamilelik belirtisi olabilir mi
Merhabalar. Benimde reglime 12 gün kala kasık ağrısı karın ağrısı göğüs hassasiyeti belirtilerim oldu son 5 gündür de sol kasığımda batma hissediyorum hapşırırken bir seyler kopuyormuscasina ağrıyor özellikle 2 gece önce sol kasığımda gece boyunca iğne batması gibi ağrı oldu halsizlikten diş köklerim bile sızlıyor ara ara hafif mide bulantım var idrarım antibiyotik ictigimizdeki koku gibi aynı bu sabah ise bel ve kalça ağrım başladı göğüs agrisi bir artıp bir azalıyor reglim 1 gün gecikti sizce hamile olabilir miyim bu belirtileri yaşayan oldu mu ?

Merhabalar canım aynı durumu bende şu anda yaşıyorum Reglimin 15.günü başladı bende kasık agrısı karın da bir top igne batırma gibi agrı bazen dayanılmaz bir şekilde sesli acıya tepki dahi verebildim ön dişimde fena bir şekilde sızlanma idrarda yorgun koku tırnakların hızlı uzaması iştah artışı bunlar tabikide belirtiler arasında yer alıyor ama bizim tek bilemedimiz konu psikolojik mi yoksa gerçekten gebe miyiz sana sadece tek tavsiyem stresten uzak durmaya çalış çünkü stres adet geçikmesi yapıyor Herşey gönlünce olsun güzel haberler alırsın inşallah vardır bebiş🤲

Merhaba arkadaşlar bende 4 gün geciktim bu ara gece yemelerim çok oluyor. Ama adetim 28-30 gün arası değişiyor süresi. Geçen ay tam 28 gün dolduğunda Ayın 7 sinde adet olmuştum ama şuan çok korkuyorum test yapmaya bu durumu yaşayan arkadaşların bilgisine danışmak isterim

Ben yarin sabah test yapıcam evde ama nedense korkuyorum bugunde belirgin sekilde göğüslerimde mavi mavi damarlar görünüyor. Kimseduymaz benim de en büyük cekincem o sanırım çünkü her ay regl belirtilerini de hamilelige yorup umutlaniyoruz

Merhaba arkadaşlar benim de 4 Şubat günü yumurtlamam oldu öncesinde ve sonrasında değerlendirdik sonrasında iki gün geçtiğinde sabah hafif mide bulantım oldu iki üç gün ve sürekli sol kasığımda batma regl sancısı var belim kopuyor ayakta duramıyorum nerdeyse ve iç çamaşırımda bembeyaz akıntım oldu kireç gibi iki gündür de uyanamiyorum gözlerim acıyor uykusuzluktan anlamadım her ay negatif oluyor ama bu ay sizce hamilelik var mı reglime 9 gün var

Back