- 6 Şubat 2022
- 10
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi Nellyasenowa
4 gündür adetim yok ilk defa böyle oldu düzenli geliyordu baş ağrısı çok şidettli sizce hamilelik belirtisi olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halsizlik var iştahsızlıkBaska belirtin yok mu, hava değişimi vs nedenlerle gecikme cogu zaman olabilir. Ve adetin geçtiyse test yapmalısın o şekilde anlayabilirsin. Sadece baş agrısı ve gecikme hamilelik oldugu anlamına gelmiyor bazen adet sökülemediği içinde vucut strese giriyor olabilir.
Anladım her kişinin belirtisi farklı olabiliyor test yapmalısın bence, cok belirti yasayıp hamile olmayanda var ama hiç belirtisi olmayip hamile olanda var.Halsizlik var iştahsızlık
Teşekkür ederim bilginiz içinİştahsızlık degil iştah artması belirtisi var. Grip oluyor bile olabilirsiniz. En dogru sonucu gecikmeden sonra alirsiniz. Ama ben dayanamam diyorsaniz, korunmasiz iliskiden 10 12 gun sonra da cikar.
Merhabalar. Benimde reglime 12 gün kala kasık ağrısı karın ağrısı göğüs hassasiyeti belirtilerim oldu son 5 gündür de sol kasığımda batma hissediyorum hapşırırken bir seyler kopuyormuscasina ağrıyor özellikle 2 gece önce sol kasığımda gece boyunca iğne batması gibi ağrı oldu halsizlikten diş köklerim bile sızlıyor ara ara hafif mide bulantım var idrarım antibiyotik ictigimizdeki koku gibi aynı bu sabah ise bel ve kalça ağrım başladı göğüs agrisi bir artıp bir azalıyor reglim 1 gün gecikti sizce hamile olabilir miyim bu belirtileri yaşayan oldu mu ?4 gündür adetim yok ilk defa böyle oldu düzenli geliyordu baş ağrısı çok şidettli sizce hamilelik belirtisi olabilir mi
Canım sonucun ne olduBen yarin sabah test yapıcam evde ama nedense korkuyorum bugunde belirgin sekilde göğüslerimde mavi mavi damarlar görünüyor. Kimseduymaz benim de en büyük cekincem o sanırım çünkü her ay regl belirtilerini de hamilelige yorup umutlaniyoruz
11 şubatta regl oldum canım ama tuhaf bir kanamaydı muhtemelen kimyasaldıCanım sonucun ne oldu
Yaa çok geçmiş olsun canım11 şubatta regl oldum canım ama tuhaf bir kanamaydı muhtemelen kimyasaldı
Evet en mantıklı olanı kan testiKesin sonuç için kan tahlili yaptırın
Saol canımYaa çok geçmiş olsun canım