Test yapsanız çıkmaya bilir kaç gün geçti yumurtlama gününüzün üzerinden ?Merhabalaar,bilemden eşimle yumurtlama günü beraber olduk ve ben yatmadım direk duş aldım, bir haftadır belimde ve alt karın kısmında yoğun bir ağrım var , şuan adetime 5 gün var öncesi idrarla test yapsam belli olur mu acaba ?? Yardımcı olursanız sevinirim
Testte çıkmama ihtimali var. Geç yumurtlama olduysa geç döllenme de olmuş olabilir. Bence adetinizin geçmesini bekleyin ya da birkaç gün sonra kan verin en garanti yöntem çünkü. Yumurtlama gününü değerlendirince de bu tarz belirtiler olabiliyormuş #birgebeningunlugu'nde bu şekilde okumuştum.Merhabalaar,bilemden eşimle yumurtlama günü beraber olduk ve ben yatmadım direk duş aldım, bir haftadır belimde ve alt karın kısmında yoğun bir ağrım var , şuan adetime 5 gün var öncesi idrarla test yapsam belli olur mu acaba ?? Yardımcı olursanız sevinirim
Erken belirtileri hissediyor da olabilirsiniz ben daha idrar testim pozitif olmadan göğüs hassasiyeti ve ağrısı yaşamıştım onunla anlamıştım hamile olduğumu.Merhabalaar,bilemden eşimle yumurtlama günü beraber olduk ve ben yatmadım direk duş aldım, bir haftadır belimde ve alt karın kısmında yoğun bir ağrım var , şuan adetime 5 gün var öncesi idrarla test yapsam belli olur mu acaba ?? Yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinTestte çıkmama ihtimali var. Geç yumurtlama olduysa geç döllenme de olmuş olabilir. Bence adetinizin geçmesini bekleyin ya da birkaç gün sonra kan verin en garanti yöntem çünkü. Yumurtlama gününü değerlendirince de bu tarz belirtiler olabiliyormuş #birgebeningunlugu'nde bu şekilde okumuştum.
Bugün tam 10 gün olduTest yapsanız çıkmaya bilir kaç gün geçti yumurtlama gününüzün üzerinden ?
Canım bu arada ben Yumurtlamadan sekiz gün sonra testte silik de olsa pozitif gördüm. Hatta pozitif görmeden birkaç gün önce erken gebelik belirtisi olan göğüs hassasiyeti yaşamaya başlamıştım ama tabiki bünye meselesiBugün tam 10 gün oldu
Kanda çıkar o zaman bende testte de çıkmıştı kanda zaten çıkmıştıBugün tam 10 gün oldu
Sizin bebek ne kadarlıkCanım bu arada ben Yumurtlamadan sekiz gün sonra testte silik de olsa pozitif gördüm. Hatta pozitif görmeden birkaç gün önce erken gebelik belirtisi olan göğüs hassasiyeti yaşamaya başlamıştım ama tabiki bünye meselesi
Kuzum maalesef beş gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım. Boş gebelikti dokuzuncu haftada sonlandırmak durumunda kaldıkSizin bebek ne kadarlık
Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda gene nasip etsinKuzum maalesef beş gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım. Boş gebelikti dokuzuncu haftada sonlandırmak durumunda kaldıkAllah kimseye yaşatmasın
Biraz özel olucak ama gögüs hassasiyeti nasıl olmuştu bende uçlarında dokununca bir acı varCanım bu arada ben Yumurtlamadan sekiz gün sonra testte silik de olsa pozitif gördüm. Hatta pozitif görmeden birkaç gün önce erken gebelik belirtisi olan göğüs hassasiyeti yaşamaya başlamıştım ama tabiki bünye meselesi
Nasip inşallah canımKanda çıkar o zaman bende testte de çıkmıştı kanda zaten çıkmıştı
Adetini bekle
İnşallah bebiş seninledir
Bende özel günlerimde bile olmazdı o yüzden fark ettim. Dokunsam da acıyordu dokunmasam da. Bazen öyle bir ağrı girip çıkıyordu, hatta sadece göğüslerime sıcak bastığını hatırlıyorum bazen kolumu oynattığımda bile acı oluyorduBiraz özel olucak ama gögüs hassasiyeti nasıl olmuştu bende uçlarında dokununca bir acı var
ANladım canım çok teşekkür ederim Allah razı olsunBende özel günlerimde bile olmazdı o yüzden fark ettim. Dokunsam da acıyordu dokunmasam da. Bazen öyle bir ağrı girip çıkıyordu, hatta sadece göğüslerime sıcak bastığını hatırlıyorum bazen kolumu oynattığımda bile acı oluyordu
Rica ederim canım ne demekANladım canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Sağ ol canım benim amin inşallahÇok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda gene nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?