- 21 Aralık 2014
- 2.005
- 1.767
- 333
- 36
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.rabbim bize de yaşatsın bu mutluluğu.Arkadaşlar bilgisi olan varsa cevap verebilir mi bana beta HCG 348 çıktı hamilemiyim acaba sağlık ocagini arayıp sorcam 1 saat sonra ama çok heyecanlandım:)
Hamilesin.
Çok teşekkürler arkadaşlarrrr çok mutluyum 6 yaşında oğlum var birde kızım olsun istiyorum tabi önce sağlıklı olsunTebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.rabbim bize de yaşatsın bu mutluluğu.
Vay be lükse bak. En sinir olduğum laf. Kiz var oğlan da olsun oğlan var kız da olsun. Burda insanlar kan ağlıyo anne olabipmek için onlarca tüp tedavisi görüyo. Neyse bana ne iyi forumlar.Çok teşekkürler arkadaşlarrrr çok mutluyum 6 yaşında oğlum var birde kızım olsun istiyorum tabi önce sağlıklı olsun
Ne alakası var ya dikkat ettiysen önce sağlıklı olsun dedim kız erkek tabiki farketmez Allah olmayanlara da versin ben içimden geçeni söyledim sadeceVay be lükse bak. En sinir olduğum laf. Kiz var oğlan da olsun oğlan var kız da olsun. Burda insanlar kan ağlıyo anne olabipmek için onlarca tüp tedavisi görüyo. Neyse bana ne iyi forumlar.
Cinsiyet isteğini önce yazdın. Usulen de önce sağlıklı olsun yazdın. Iyi forumlar.Ne alakası var ya dikkat ettiysen önce sağlıklı olsun dedim kız erkek tabiki farketmez Allah olmayanlara da versin ben içimden geçeni söyledim sadece
Gebelik var..tabi artıs durumunda takip edin..kese görülene kadar ..hayırlısı olsunArkadaşlar bilgisi olan varsa cevap verebilir mi bana beta HCG 348 çıktı hamilemiyim acaba sağlık ocagini arayıp sorcam 1 saat sonra ama çok heyecanlandım:)
Hayırlı olsun. Oğlunuzda varmış önceden bi gebelik deneyimi yaşamışsınız ve 348 olan değerin hamilelik için yeterli olup olmadıgını bilmiyor musunuz gerçekten?Arkadaşlar bilgisi olan varsa cevap verebilir mi bana beta HCG 348 çıktı hamilemiyim acaba sağlık ocagini arayıp sorcam 1 saat sonra ama çok heyecanlandım:)
TamamCinsiyet isteğini önce yazdın. Usulen de önce sağlıklı olsun yazdın. Iyi forumlar.
Bu sitede iseniz biraz empati yapın. Çocuğun kız ya da erkek olması bu kadar önemli mi ? Bir de 2. çocuk olduğu halde beta HGc den anlamıyor musunuz gerçekten??Çok teşekkürler arkadaşlarrrr çok mutluyum 6 yaşında oğlum var birde kızım olsun istiyorum tabi önce sağlıklı olsun
Emin olmak istedim acaba yanlismi hatrliyorum diye birde heyecanlandım sanırım :)Hayırlı olsun. Oğlunuzda varmış önceden bi gebelik deneyimi yaşamışsınız ve 348 olan değerin hamilelik için yeterli olup olmadıgını bilmiyor musunuz gerçekten?
Sağlıklı artar inşallahEmin olmak istedim acaba yanlismi hatrliyorum diye birde heyecanlandım sanırım :)
İnsana soru sorduğunda soracagina pişman ediyosunuz emin olmak istedim önemli değil ama evet şu anda çok onemli polemiğe girmek istemiyorum cevapta yazmıyorum artikBu sitede iseniz biraz empati yapın. Çocuğun kız ya da erkek olması bu kadar önemli mi ? Bir de 2. çocuk olduğu halde beta HGc den anlamıyor musunuz gerçekten??
Gebelik var..tabi artıs durumunda takip edin..kese görülene kadar ..hayırlısı olsun
Amin inşallah isteyen herkese versin çok zor karardı benim için 2. Çocuk kararı hayırlısı olur insallahTebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.rabbim bize de yaşatsın bu mutluluğu.
En az kaç olmali beta benim bugün yaptım 56 çıktıHamilesin.
5 ve üzeri pozitif. Hayırlıs olsun size de.En az kaç olmali beta benim bugün yaptım 56 çıktı
Arayacagim ilk fırsatta aradım ama acmadilar tekrar deneyeceğim oğluma hamile kaldığım zamanlarda nasıldı ne oldu ne bitti inanın hatrlayamiyorum o kadar çok problemlerle karşılaştim ki bu zamana kadar hastalık ölüm unutturdu sanirimSiz yinede sağlık ocagını arayın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?