• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Deryakuzusu88

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
2.005
1.767
333
36
Arkadaşlar bilgisi olan varsa cevap verebilir mi bana beta HCG 348 çıktı hamilemiyim acaba sağlık ocagini arayıp sorcam 1 saat sonra ama çok heyecanlandım:)

Çok teşekkürler arkadaşlarrrr çok mutluyum 6 yaşında oğlum var birde kızım olsun istiyorum tabi önce sağlıklı olsun 😀😀
Vay be lükse bak. En sinir olduğum laf. Kiz var oğlan da olsun oğlan var kız da olsun. Burda insanlar kan ağlıyo anne olabipmek için onlarca tüp tedavisi görüyo. Neyse bana ne iyi forumlar.

Vay be lükse bak. En sinir olduğum laf. Kiz var oğlan da olsun oğlan var kız da olsun. Burda insanlar kan ağlıyo anne olabipmek için onlarca tüp tedavisi görüyo. Neyse bana ne iyi forumlar.
Ne alakası var ya dikkat ettiysen önce sağlıklı olsun dedim kız erkek tabiki farketmez Allah olmayanlara da versin ben içimden geçeni söyledim sadece

Arkadaşlar bilgisi olan varsa cevap verebilir mi bana beta HCG 348 çıktı hamilemiyim acaba sağlık ocagini arayıp sorcam 1 saat sonra ama çok heyecanlandım:)
Hayırlı olsun. Oğlunuzda varmış önceden bi gebelik deneyimi yaşamışsınız ve 348 olan değerin hamilelik için yeterli olup olmadıgını bilmiyor musunuz gerçekten?

Çok teşekkürler arkadaşlarrrr çok mutluyum 6 yaşında oğlum var birde kızım olsun istiyorum tabi önce sağlıklı olsun 😀😀
Bu sitede iseniz biraz empati yapın. Çocuğun kız ya da erkek olması bu kadar önemli mi ? Bir de 2. çocuk olduğu halde beta HGc den anlamıyor musunuz gerçekten??

Bu sitede iseniz biraz empati yapın. Çocuğun kız ya da erkek olması bu kadar önemli mi ? Bir de 2. çocuk olduğu halde beta HGc den anlamıyor musunuz gerçekten??
İnsana soru sorduğunda soracagina pişman ediyosunuz emin olmak istedim önemli değil ama evet şu anda çok onemli polemiğe girmek istemiyorum cevapta yazmıyorum artik

Back
X