Hamilemiyim

20li yaşlarda çocuklar sevişmeyi biliyor da hamilelik nasıl oluşur bilmiyor ya çok saşıyorum. Okumaktan ogrenmekten ve KORUNMAKTAN zarar gelmez.

Evet oyle sancılar olur erken gebelikte bu yorum yazarken üst tarafa bak galeri gibi işaret var oraya tıkla resim için paylaş

Sperm olmadan gebelik Hz. Meryem'den beri olmadı. Öyle pantolon üstünden aşan sperm de olmaz. O kadar yetenekli değiller. No panik.

Bence takıntı olmuş canım gebelik yok emin ol için rahat etsin

Aslında bu testten 5.6 saat sonra çektiğim foto ama testi yapınca 3.4 dakika da çıktı silik çizgi kuruma çizgisi diyenler var benim öyle değil yani. Testi yaptım 3.4 dakika da silik çizgi çıktı. Ama adet sancıları da başladı var belde kasıkşarda falan bilemedim. İlk defa bide test yaptım. Adet sancıları başlayınca yok dedim olmadı yine ama silik çizgi kafamı karıştırdı ya sonra burayı gördüm hemen kaydoldum fikirlerinizi tecrübelerinizi öğrenmek için

Bu kuruma cizgisine benzemiyor hiç

Bu kuruma cizgisine benzemiyor hiç
Adet ağrılarım da başlayınca umudum kesilmişti. Acaba idrarı çok mu koydum da yanlış oldu falan diye düşünmeye başladım. Çünkü her an adet olucam gibi bişi de var anlamadım gitti ya pazartesi gecikirse inşallah kan testi ysptırıcam

Gebesin gebe kan ver netleştir tabi.

hanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…