Sende yapma yani kızlık bozulmadıysa olmaz oyle bişey zaten de işte bizim kuruntumuzNe diyim iyi ki olmamış ozamn stres yapma artık sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende yapma yani kızlık bozulmadıysa olmaz oyle bişey zaten de işte bizim kuruntumuzNe diyim iyi ki olmamış ozamn stres yapma artık sen
Evet oyle sancılar olur erken gebelikte bu yorum yazarken üst tarafa bak galeri gibi işaret var oraya tıkla resim için paylaşYaaaaaa gerçekten mi ama adet öncesi ağrılar başladı. Son İlişkiden sonra sol kasıkta hep sancı gibi bişiler oldu falan. 4 gün sonra adet günüm. Sabretmek ne zormuş ya napcam şimdi napayım yani test çekmiştim inanın çöpe atmıştım az önce buradaki fotoları görünce çöpten aldım çektim ya ama 2. Silik olan çizgi 3 dk falan olmuştu çıkmıştı yani. Ama testin fotosunu burda nasıl paylaşabilirim bulamadım. Acaba bana mı öyle geliyor sizler de görecek misiniz çok merak ettim ya.
Sperm olmadan gebelik Hz. Meryem'den beri olmadı. Öyle pantolon üstünden aşan sperm de olmaz. O kadar yetenekli değiller. No panik.Bende gecikme olmadı lakin erkek arkadaşım ben pantolon luyken surtundu bana bunun üstünden ikinci adet oluşumda normalde 6 gün olurken 5 gün oldum sonra kasiğim belim ağrıdı goğuslerimde hassasiyet hissettim doktora gittim kaşık ağrısı deyince ultrasonla baktı kist yok dedi test yaptım negatif çıktı şimdi 3. Adetim oldum sence tekrar doktora gitmelimiyim
Bence takıntı olmuş canım gebelik yok emin ol için rahat etsinİkinci adetimden sonra kasık ağrım olduğu için doktora gitmiştim goğusumde hassasiyet vardı ya kafaya taktigimdan yada hamile olabilirim diye düşündüm doktor birşey yok dedi ama aklım karıştı bu üçüncü adetim normal günümde oldum olmadan iki hafta önce test yaptım tek çizgi çıktı ne olur cevap verin kafayı yiycem takıntı yaptım bu drumu
Evet oyle sancılar olur erken gebelikte bu yorum yazarken üst tarafa bak galeri gibi işaret var oraya tıkla resim için paylaş
Bu kuruma cizgisine benzemiyor hiçAslında bu testten 5.6 saat sonra çektiğim foto ama testi yapınca 3.4 dakika da çıktı silik çizgi kuruma çizgisi diyenler var benim öyle değil yani. Testi yaptım 3.4 dakika da silik çizgi çıktı. Ama adet sancıları da başladı var belde kasıkşarda falan bilemedim. İlk defa bide test yaptım. Adet sancıları başlayınca yok dedim olmadı yine ama silik çizgi kafamı karıştırdı ya sonra burayı gördüm hemen kaydoldum fikirlerinizi tecrübelerinizi öğrenmek için
Eki Görüntüle 2805327 Eki Görüntüle 2805328
Yok zaten testi ysptım 4 dakka da falan çıktı bu silik çizgi sadece foto çekmek aklıma gelmedi burda görünce herkes paylaşmış gidip çöpten alıp çektim vallaBu kuruma cizgisine benzemiyor hiç
Adet ağrılarım da başlayınca umudum kesilmişti. Acaba idrarı çok mu koydum da yanlış oldu falan diye düşünmeye başladım. Çünkü her an adet olucam gibi bişi de var anlamadım gitti ya pazartesi gecikirse inşallah kan testi ysptırıcamBu kuruma cizgisine benzemiyor hiç
Gebesin gebe kan ver netleştir tabi.Adet ağrılarım da başlayınca umudum kesilmişti. Acaba idrarı çok mu koydum da yanlış oldu falan diye düşünmeye başladım. Çünkü her an adet olucam gibi bişi de var anlamadım gitti ya pazartesi gecikirse inşallah kan testi ysptırıcam