6 gün gecikmede testte cikardi diye düşünüyorum. Bence psikolojik belirtiler yasiyorsunuz.Merhaba kizlar ben yeni geldim ya 6 gundur adetim gecikti bel kasik agrilari var asiri uyku var gunduz uyumuyan ben uyuyorum meme uclarinda karartma var mide bulantisi kokuya hassasiyet bas donmesi duygu degisikligi hepsi var ama 3 gun once 1 test yaptim yoktu dun yaptim basta yoktu sonra baktim 2nci cizgi silik cikmis saatler sonraydi ama sizce hamilemiyim degilmiyim bir test daha yapayimmi lutfen yardimci olurmusu
Bekle birazMerhaba kizlar ben yeni geldim ya 6 gundur adetim gecikti bel kasik agrilari var asiri uyku var gunduz uyumuyan ben uyuyorum meme uclarinda karartma var mide bulantisi kokuya hassasiyet bas donmesi duygu degisikligi hepsi var ama 3 gun once 1 test yaptim yoktu dun yaptim basta yoktu sonra baktim 2nci cizgi silik cikmis saatler sonraydi ama sizce hamilemiyim degilmiyim bir test daha yapayimmi lutfen yardimci olurmusu
6 gün gecikmede testte cikardi diye düşünüyorum. Bence psikolojik belirtiler yasiyorsunuz
M3cbur beklicemBekle biraz
Rahimdeki kalınlık, eger bir hastalik yoksa ya adet olacaksin diye olur ya da bebek tutunsun diye.Evlendigimden beri 2 aydan sonra adetim hep 2 3 bi ara 40 gecikme oldu ama bukadar belirti bir arada gormedim ne yapacagimi sasirdim hicbir fikrim yok doktor bulamiyorum ozelede ne var yok yatirdik kaldik oyle ortada menepozdan bile korkar oldum aylar once tas icin gittigim doktor 16mm kalinlik var rahimde dedi ondanda olabilirmi acaba
Yani hamilelik olabilirmiRahimdeki kalınlık, eger bir hastalik yoksa ya adet olacaksin diye olur ya da bebek tutunsun diye.
Yazdigim 3 seyden biri olacak iste. Adet de görebilirsiniz. Bu kadar sabirsizlik ve bebek bebek bebek diye düşünmek malesef sureci olumsuz etkiliyor.Yani hamilelik olabilirmi
Malefes dogru test yaptim simdi tek cizgi 8 dakika olduYazdigim 3 seyden biri olacak iste. Adet de görebilirsiniz. Bu kadar sabirsizlik ve bebek bebek bebek diye düşünmek malesef sureci olumsuz etkiliyor.
Aynen kismet olmiyinca ne yapsa insan olmuyor6 günlük geçikmede sonradan çıkmaz canım hemen belirirdi sonradan çoktan çizgiler yanıltıcı
Zamanı gelince olur inşallahAynen kismet olmiyinca ne yapsa insan olmuyor
Amin insallahZamanı gelince olur inşallah
Canım ıkı kere bır gün arayla test yaptım ıkıncı cızgım soluk cıktı bir gün sonra bir daha yaptım tek cızgı cıktı insallah sen hamılesındır ama ben cok üzüldüm sen yınede heveslenme cokMerhaba kizlar ben yeni geldim ya 6 gundur adetim gecikti bel kasik agrilari var asiri uyku var gunduz uyumuyan ben uyuyorum meme uclarinda karartma var mide bulantisi kokuya hassasiyet bas donmesi duygu degisikligi hepsi var ama 3 gun once 1 test yaptim yoktu dun yaptim basta yoktu sonra baktim 2nci cizgi silik cikmis saatler sonraydi ama sizce hamilemiyim degilmiyim bir test daha yapayimmi lutfen yardimci olurmusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?