Ovülasyon testi kullanıyorum ben bu ay iki kez yumurtlamam oldu evet oluyor doktorda söylemişti olabilirmişGözüm bulanık görüyor görmeye çalışcam diye.Ben göremedim. Bir de yumurtladığınızı nerden anladınız? Ayda 1 defa yumurtlanmıyor mu ben mi yanlış biliyorum
görmek istediğim için de olabilir tabiAa çok iyiymiş valla. Ben göremedim ama bakalım belki gören birileri olur çizgiyi. Ben telefondan bakıyorum da
Bakalım göreceğizzzz. Senin var mı bebiş:)Bazen fotoda çıkmıyor canlı canlı daha iyi görürsün hadi ya niye kimse yazmıyor
Aaaa hadi umarım olur seninde bu ayBi tane boş gebeliğim oldu düşük yaptım ikinci adeti bekliyorum bu ay belli olcak bakalım ☺
Fotoğraf yatay çekilmiş gölgelik var gibi ama buharmi yoksa çizgi mi anlayamadım. Düzgün çekebildiginiz varsa onu atınKızlar ben adete 5 gün kala tekrar yumurtlamam oldu ve şuna reglim 3 gün gecikti gebelik testi yaptım sanki silik çizgi var gibi duruyor. Sizde görüyo musunuz böyle olan oldu mu gebelik testi
Fotoğraf yatay çekilmiş gölgelik var gibi ama buharmi yoksa çizgi mi anlayamadım. Düzgün çekebildiginiz varsa onu atın
Ay inşlllahhh bakalım bir kaç gün geçsin tekrar edicemHayırlısı olsun inşallah tüm bekleyenler için de bizim için de
böyle olunca da çok belirsiz oluyo kan vermeye de korkuyorum değilsem diye geöen ayda böyle olmuştu adet olmuştum sonrasında
geçiyo zaten hep böyle oluyo normalde düzenli olurdu evlendikten sonra değişti evleneli 3 ay olduKimyasal gebelik oluyor demek ki o zaman adetin geçinceye kadar bekle geçtikten sonra kan verirsin
Geç döllenme ise normal var gibi görünüyor elinizde test varsa yarin yenileyin koyulaşma varsa kan testi yaparsinizKızlar merhaba benim adetim de 8 gün geçti testim silik gibi çıktı ama bilemedim bi bakar mısınız sizde ilk 5 dakikada çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?