Hamilemiyim

bengbengg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2020
37
12
3
28
Kızlar ben adete 5 gün kala tekrar yumurtlamam oldu ve şuna reglim 3 gün gecikti gebelik testi yaptım sanki silik çizgi var gibi duruyor. Sizde görüyo musunuz böyle olan oldu mu gebelik testi

Eklentiler

• E76718CD-5394-46F7-ACE7-F5FC88A38CFC.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 217
Gözüm bulanık görüyor görmeye çalışcam diye. Ben göremedim. Bir de yumurtladığınızı nerden anladınız? Ayda 1 defa yumurtlanmıyor mu ben mi yanlış biliyorum

Gözüm bulanık görüyor görmeye çalışcam diye. Ben göremedim. Bir de yumurtladığınızı nerden anladınız? Ayda 1 defa yumurtlanmıyor mu ben mi yanlış biliyorum
Ovülasyon testi kullanıyorum ben bu ay iki kez yumurtlamam oldu evet oluyor doktorda söylemişti olabilirmiş

Kızlar ben adete 5 gün kala tekrar yumurtlamam oldu ve şuna reglim 3 gün gecikti gebelik testi yaptım sanki silik çizgi var gibi duruyor. Sizde görüyo musunuz böyle olan oldu mu gebelik testi
Fotoğraf yatay çekilmiş gölgelik var gibi ama buharmi yoksa çizgi mi anlayamadım. Düzgün çekebildiginiz varsa onu atın

Kızlar merhaba benim adetim de 8 gün geçti testim silik gibi çıktı ama bilemedim bi bakar mısınız sizde ilk 5 dakikada çıktı

Eklentiler

• C34E4744-0ED1-4D9E-A127-541508CA7BF0.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 147
böyle olunca da çok belirsiz oluyo kan vermeye de korkuyorum değilsem diye geöen ayda böyle olmuştu adet olmuştum sonrasında

Kızlar merhaba benim adetim de 8 gün geçti testim silik gibi çıktı ama bilemedim bi bakar mısınız sizde ilk 5 dakikada çıktı
Geç döllenme ise normal var gibi görünüyor elinizde test varsa yarin yenileyin koyulaşma varsa kan testi yaparsiniz

İnşallah canım ya çok istiyorum geçen ayda böyle oldu silik çıktı kan testimde 9,5 çıkmıştı ama adet gördüm sonrasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…