Hamilemiyim ?

havos42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
3
1
1
30
Merhaba 2.5 aylık evliyim reglm bu ay 6 gün gecikti daha sonra kanamam oldu dedim ki heralde regl oldum. Ama 3-4. gününden beri rengi kırmızı değil kahverengi. Sizce neden olabilir ?

Adetin bitiyor lekelenmeye dönmüş demek bence canım adet olduysan nasıl hamile olasın?

Merhaba 2.5 aylık evliyim reglm bu ay 6 gün gecikti daha sonra kanamam oldu dedim ki heralde regl oldum. Ama 3-4. gününden beri rengi kırmızı değil kahverengi. Sizce neden olabilir ?
Kırmızıdan kahverengine döndüyse bu Adettir ve adet olduysanız gebelik ihtimali kesin olarak ortadan kalkmıştır.

Kimisi yerleşme kanaması olabilir diyor. Kimi adetin kısa sürdüyse belki hamilesindir geç döllenme oluyodur diyen var aklım karıştı da.

Kimisi yerleşme kanaması olabilir diyor. Kimi adetin kısa sürdüyse belki hamilesindir geç döllenme oluyodur diyen var aklım karıştı da.
Yerlesme kanamasi bir damla belli belirsiz bir lekelenmedir bu da adet zamanindan once gelir. Bebek rahime yerlesirken minik kanamalar sebep olabilir ona soyleniyor cogu zamanda bu farkedilmez her kadinda olmaz her kadin bu kanamayi farketmez. Adetin kisa surmesi gebelikle alakali degildir o ayki duzeninle ilgilidir. Saglikla istedigin zaman olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…