- 18 Eylül 2020
- 187
- 276
- 53
- 27
- Konu Sahibi oznurozlem
-
hayır hala olmadım, bugün iş çıkışı gidip kan vereceğim 10 gündür gecikmedeyimCanım merhaba regli oldun mu ?
pozitif sonuç alldığınızda kaç gün gecikmeniz vardı?Bende de çıkmadı önce kasık ağrılarım vardı kan testi yapıldı önce gebelik yok iğne ilaç verdiler ağrı kesici iğne antibiyotik verdiler benim agrılarım geçmedi çogaldı başka hastaneye gittim idrar testi ver önce sonuç çıkınca muayene edicez dediler sonuç pozitif yerleşme ağrısı dedi hep acile gittim
45 geçti öyle oldum ilk defa başıma geldıkaç gün geçmişti sizin?
3 günpozitif sonuç alldığınızda kaç gün gecikmeniz vardı?
Evet kızlar yeni hastahaneden geldim pozitif 3 haftanın içinde gebeyim bir kaç gün içinde tekrar kan ver takipte ol çok küçük ama hayırlı olsun var dedi doktorKan verdiniz mi?
Hayırlı olsun sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallahEvet kızlar yeni hastahaneden geldim pozitif 3 haftanın içinde gebeyim bir kaç gün içinde tekrar kan ver takipte ol çok küçük ama hayırlı olsun var dedi doktor
140 çıktı dedi doktor, ok teşekkür ederim :)Hayırlı olsun sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallahBugünki değeriniz kaç cıktı?
Hayırlı olsunEvet kızlar yeni hastahaneden geldim pozitif 3 haftanın içinde gebeyim bir kaç gün içinde tekrar kan ver takipte ol çok küçük ama hayırlı olsun var dedi doktor
Yaa Allah razı olsun.. Umut oldun.. İnşallah yaa..gLssHh tam da sizin gibi çıkmış ilk beta hcg değeri ve daha sonra yükselmeye devam etmiş
Arayıp buldum, umarım sizinki de öyle artar
inşallah artar, ben çok sevindim duyunca inanamadım Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın, ultrasonlaYaa Allah razı olsun.. Umut oldun.. İnşallah yaa..
İnsallah haftaya keseyi görürsünde için rahat eder.. Beklemek hep zor canım..inşallah artar, ben çok sevindim duyunca inanamadım Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın, ultrasonla
ilk muayenemi oldum şuan bebek görünmüyor kese yok 1 hafta sonra tekrar çağırdı doktor inşallah görürüm içim tam o zaman rahat eder sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?