- 18 Eylül 2020
- 187
- 276
- 53
- 27
- Konu Sahibi oznurozlem
-
Sonuca göre hamile değilsiniz, doktora görünün bi gecikmenin sebebı farklı olabılırLütfen daha önce bu şekilde sonuç alıp sonra hamile kalanlar özellikle cevap yazabilir mi? Çünkü 6 gün geçikmem var,mide bulantılarım karın ağrılarım var ve sonuçlarım böyle çıktı hamilelik küçük de olsa var mı ?
Değilsin canım gecikmem stresten olabilirLütfen daha önce bu şekilde sonuç alıp sonra hamile kalanlar özellikle cevap yazabilir mi? Çünkü 6 gün geçikmem var,mide bulantılarım karın ağrılarım var ve sonuçlarım böyle çıktı hamilelik küçük de olsa var mı ?
Benimde böyle oldu geçen aylarda günüm geçti beta 1.20 çıktı doktorum bazı hastaların değerleri yükseliyor bi kaç gün daha bekle tekrar kan ver demişti 2 gün sonra regl olmuştum ben inş sizin yükselir bendede acayip bulantı şişkinlik olmuştuLütfen daha önce bu şekilde sonuç alıp sonra hamile kalanlar özellikle cevap yazabilir mi? Çünkü 6 gün geçikmem var,mide bulantılarım karın ağrılarım var ve sonuçlarım böyle çıktı hamilelik küçük de olsa var mı ?
Hayır bir şey kullanmadım.. Hemşire bir arkadaşımda küçük bir olasılıkla olabilir değerin düşük de çıkmamış çünlü tam sınır da dedi. eğer 2-3 haftanın içindeysen kimi anne de erken belli olmayacağını söyledi.6 gun gecikme ye gebelik olsa cıkardı bu sonuc negatif ovulasyon kullandınız mı belki geç döllenme dir
Aslında bende ondan şüphelendiğim iiçin sormak istedim. belki daha önce bu şekilde sonuç alıp hamilelik daha sonra çıkmıştır diye.Bu forumdada okumuştum beta sı 1.20 çıkıp değerleri yükselenleri bir umut olabilir en iyisini Allah bilir hakkınızda hayırlısı olsun
Aynen banada doktorum böyle demişti bekleyin bakalım sizde hayırlısı olsun hakkınızdaHayır bir şey kullanmadım.. Hemşire bir arkadaşımda küçük bir olasılıkla olabilir değerin düşük de çıkmamış çünlü tam sınır da dedi. eğer 2-3 haftanın içindeysen kimi anne de erken belli olmayacağını söyledi.
Benim negatif sonuclarım hep 1 20 dir hiç şaşmaz hani 4 5 olsa tamam derim de bu sonucta cok umitlenme derim uzmek istenem ama tek olasılık gec yumurtlama olması belirtilerin gebeliğe benziyor ama üşütmüşte olabilirsin kendini kotuye hazırlaki üxülmeyesinHayır bir şey kullanmadım.. Hemşire bir arkadaşımda küçük bir olasılıkla olabilir değerin düşük de çıkmamış çünlü tam sınır da dedi. eğer 2-3 haftanın içindeysen kimi anne de erken belli olmayacağını söyledi.
Şu an aynyız, inşallah rabbim aratmasın isteyen herkesi evlat sahibi yapsın. bu süreç çok can sıkıcı bekleme, merak. bütün ay düşünmeden geçiriyorum fakat bu çocuk düşündüğümden beri ilk gecikmem ve sürekli acaba mı hissi içindeyimBenimde böyle oldu geçen aylarda günüm geçti beta 1.20 çıktı doktorum bazı hastaların değerleri yükseliyor bi kaç gün daha bekle tekrar kan ver demişti 2 gün sonra regl olmuştum ben inş sizin yükselir bendede acayip bulantı şişkinlik olmuştu
Yorumlarınız için teşekkür ederim bekleyip göreceğim. pazartesiye kadar hala regli olmazsam bir kan tahlili daha yapacağım... :/Benim negatif sonuclarım hep 1 20 dir hiç şaşmaz hani 4 5 olsa tamam derim de bu sonucta cok umitlenme derim uzmek istenem ama tek olasılık gec yumurtlama olması belirtilerin gebeliğe benziyor ama üşütmüşte olabilirsin kendini kotuye hazırlaki üxülmeyesin
Evet bu süreç baya yoruyor insanı şimdi benimde bata 4 gün var ama hiç bir belirti yokŞu an aynyız, inşallah rabbim aratmasın isteyen herkesi evlat sahibi yapsın. bu süreç çok can sıkıcı bekleme, merak. bütün ay düşünmeden geçiriyorum fakat bu çocuk düşündüğümden beri ilk gecikmem ve sürekli acaba mı hissi içindeyim
Bende de çıkmadı önce kasık ağrılarım vardı kan testi yapıldı önce gebelik yok iğne ilaç verdiler ağrı kesici iğne antibiyotik verdiler benim agrılarım geçmedi çogaldı başka hastaneye gittim idrar testi ver önce sonuç çıkınca muayene edicez dediler sonuç pozitif yerleşme ağrısı dedi hep acile gittimLütfen daha önce bu şekilde sonuç alıp sonra hamile kalanlar özellikle cevap yazabilir mi? Çünkü 6 gün geçikmem var,mide bulantılarım karın ağrılarım var ve sonuçlarım böyle çıktı hamilelik küçük de olsa var mı ?
Canım merhaba regli oldun mu ?Yorumlarınız için teşekkür ederim bekleyip göreceğim. pazartesiye kadar hala regli olmazsam bir kan tahlili daha yapacağım... :/
kaç gün geçmişti sizin?Geçen ay benimde 1,33 çıkmıştı kist oluşmuş dedi doktor tarusal verdi kullandım adetim söküldü çok şüphelenmiştim hamilelikten malesef olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?