- 11 Nisan 2019
- 453
- 133
- 53
- Konu Sahibi Hafize rabia
Hamilesin bence :)
Allah razı olsun canım rabbim isteyen herkese nasip etsin bu gozel duyğuları yaşatsınMasallah barekallah rabbim.saglicakla kucagina almayi nasip etsin inşallah kuzum❤![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin bence :)
Allah razı olsun canım rabbim isteyen herkese nasip etsin bu gozel duyğuları yaşatsınMasallah barekallah rabbim.saglicakla kucagina almayi nasip etsin inşallah kuzum❤![]()
Amin cemil cumlemizin inşaallahAllah razı olsun canım rabbim isteyen herkese nasip etsin bu gozel duyğuları yaşatsın
Soru işaretinden sonra büyük hafle başlanır.Hamile miyim? soru eki ayrı yazılır kusura bakmayın tutamadım kendimi :)
Yerleşme kanamasi Diyolar hamilesin galiba:)dün beni]m kahve renkli akıntım biraz olmuştu testimde pozitif çıkmıştı adetimde gelmedi bugün akşama yakın biraz daha akıntım ölmüş kahve rengiden birazcık açık ama 2 damla felan neden olabilir
Bu arkadaşlar parazit gibidir, kendileri dil profesörü oldukları için millete ders vermeyi çok severler. Resmi yazışma yeri değil ki burası -ki burada ki çoğu kişi az çok düzgün yazıyor- gelipte insanların yazım yanlışlarına takılıyorsunuz. Sinir olmamak elde değil. Çok doğru konuştunuz.Keşke tutsaymışsınız. Kadının derdine balın sizin derdinize bakın. Çok önemliyse yazım kuralları gidin eba TV de ders verin. Te Allam ya
Ahh takmayın böyle insanları.. hala lekelenmeniz geliyormuBen de burada çok dikkat etmiyorum açıkcası yazım kurallarına. Canım sıkkın derdim var konu açmışım, kalkıp de ayrı yazılır noktadan sonra virgül gelir onları mı düşüneceğim
Benimde ilk gebeliğimde adet geçikmesinden sonra kahverengi lekelenmeler geldi test yaptım pozitif çıktı doktora gittim hemen progestan verdi bebegin tutunması için. Bi doktora gidin sizdün beni]m kahve renkli akıntım biraz olmuştu testimde pozitif çıkmıştı adetimde gelmedi bugün akşama yakın biraz daha akıntım ölmüş kahve rengiden birazcık açık ama 2 damla felan neden olabilir
Hasta oldum.Ahh takmayın böyle insanları.. hala lekelenmeniz geliyormu
Kızlar ben beklemedeyim hala doktara gittim çatlamak üzere olan yumurtan var rahimde gözükmüyor şuan hamile olduğun dedi 15 gün sonra gel dedi bana ama belirtiler yoğun kafamı kaldıramıyorum yataktan belim bir iş yaparken fena ağrıyor bulantim çok var bekliyorum bakalimHasta oldum.konu sahibi ne durumda onu bilmiyorum
Kaç gün geçikti peki. Şuan benim 6 günüö hala olmadım test yapıyorum negatif çıkıyorKızlar ben beklemedeyim hala doktara gittim çatlamak üzere olan yumurtan var rahimde gözükmüyor şuan hamile olduğun dedi 15 gün sonra gel dedi bana ama belirtiler yoğun kafamı kaldıramıyorum yataktan belim bir iş yaparken fena ağrıyor bulantim çok var bekliyorum bakalim
kesildi yerleşme kanamasıydı heralde benimkide 2 cisi inşallah hekmegittimBenimde ilk gebeliğimde adet geçikmesinden sonra kahverengi lekelenmeler geldi test yaptım pozitif çıktı doktora gittim hemen progestan verdi bebegin tutunması için. Bi doktora gidin siz
Aynen kesin yerleşme kanamasıydı ayy inşallah Rabbim gönlünğze göre versin inşallahhhkesildi yerleşme kanamasıydı heralde benimkide 2 cisi inşallah hekmegittim![]()
sağol canım benim kızım daha 9 buçuk aylık birazda heyecanlıyım emzirme konusundaAynen kesin yerleşme kanamasıydı ayy inşallah Rabbim gönlünğze göre versin inşallahhh![]()
Egerki riskli bi gebelik geçirmezseniz güzel beslendiğiniz taktirde doktor kontrolünde bence emzirebilirsiniz.. benimde oğlum 2 yaşında 6. Günüm bugün geçikti bekliyorum bakalım bendesağol canım benim kızım daha 9 buçuk aylık birazda heyecanlıyım emzirme konusunda![]()
Yavrum benim gecikme olmadi adet oldum geçen hafta 3 gün sürdü onu üstüne görmemi yaşıyorum bilmiyorum doktor bekleyelim dedi geç döllenme olabilir seninki bi 3 4 gün daha bekle sonra kan tahlili ver idrarda cikmayabiliyor inşallah hamileyizdir canım bekleyip görücezKaç gün geçikti peki. Şuan benim 6 günüö hala olmadım test yapıyorum negatif çıkıyor
niye yapmıyorum ben tam adet günüm test yaptım çıktı içime doğmuştuEgerki riskli bi gebelik geçirmezseniz güzel beslendiğiniz taktirde doktor kontrolünde bence emzirebilirsiniz.. benimde oğlum 2 yaşında 6. Günüm bugün geçikti bekliyorum bakalım bende
seninki baya geçmiş test yapsana bebeğinde buyukmuş maşallahEgerki riskli bi gebelik geçirmezseniz güzel beslendiğiniz taktirde doktor kontrolünde bence emzirebilirsiniz.. benimde oğlum 2 yaşında 6. Günüm bugün geçikti bekliyorum bakalım bende