• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Başka bir belirtin var mı. Ben adetime üç gün kala yapmıştım silik bi çizgi çıkmıştı. Bence bi deneyin ayrıca adet olacakmışım gibi sancı cekiştim
bende çok ağrı çekmiştim sonra ag7r bu temizlik yaptım zaten temizlik yaparkende ağrım çoktu kanama geldi dün oldu hala geliyolar ve çok yoğun uzun pıhtı şeklinde

bende çok ağrı çekmiştim sonra ag7r bu temizlik yaptım zaten temizlik yaparkende ağrım çoktu kanama geldi dün oldu hala geliyolar ve çok yoğun uzun pıhtı şeklinde
Hımm hamilelik düşünüyor özellikle adet öncesi böyle ağır işler yapmayın. Bence bi test alın yüne de içiniz rahatlar.

Merhqbalar lütfen yardımcı olun adetime 4 gün varken ilk kahvaerinki leke geldi ondan sonra açık pembemsi oldu şimdi kirmizimsi ağrı var karnimda doluluk hissi var acaba yerleşme kanamasimi yoksa adet kanamasimi
Kızlar yok galiba

Eklentiler

• 20200912_141839.webp
    20200912_141839.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 69
Canım benim aynı derdi her ay ben de yaşıyorum, bu derdinden anlamadığımı göstermez. Kafanıza göre ahkam kesmeyin millete.
Bende aynı dertle uğraşıyorum. Derdimiz bu iken yazım hataları dert olmamalı. Zira içini ferahlatmak için açılan konuya böyle absürt yorumlar daha geriyor. Ahkam kesmiyorum yani. Size basit gelen şey başkalarının içini kemirebilir.

Yerleşme kanaması diye bişey illa olmak zorunda mı peki kızlar.dumduz hamile kalan yok mu ya 🤣

Şimdi ben araya girmiş olacam ama bende o yerleşme kanaması hiç olmadı hatta ablalarım filan bahsederken hep derdi ilk öyle olacak diye ben de kesinlikle olmadı sadece adet oluyorum gibi sancım oldu
Bende sürekli ara kanamalar lekelenmeler olduğu için benim durumumda biri yerleşme kanaması mi değil mi anlayamaz da zaten

merahab kızlar benim bugün adet olacaktım olmadım dünde kahve renkli akıntı 2 damla felan geldi sonra kesildi bidaha gelmedi acaba yerleşme kanamasımı biraz önce test yaptım
15999391120548510472584616945572.webp

merahab kızlar benim bugün adet olacaktım olmadım dünde kahve renkli akıntı 2 damla felan geldi sonra kesildi bidaha gelmedi acaba yerleşme kanamasımı biraz önce test yaptımEki Görüntüle 2689592
Hamilsin baya belirgin silikten bi tık fazla görünüyor belirtilerin varmiydi insallah hayirli haberlerle donersin bizlerede

halsizlik midemde ağrı ğos kenarında sivilcelenme karında şişkinlik olursada ikincisi olacak birtane 9 buçuk aylık kızım var:anne:😊
Masallah barekallah rabbim.saglicakla kucagina almayi nasip etsin inşallah kuzum❤😘

Back