- 10 Eylül 2020
- 178
- 42
- 13
- 24
- Konu Sahibi Hafize rabia
-
Ben de oyoe düşünüyorum umutlanmak istemiyorum ama kimisinde ağrılı bir şekilde oluyormus pıhtı şeklinde çok geliyorBahsettiğim adete benziyor.
Pıhtılı geliyorsa adet zaten, yerleşme de pıhtı olmazBen de oyoe düşünüyorum umutlanmak istemiyorum ama kimisinde ağrılı bir şekilde oluyormus pıhtı şeklinde çok geliyor
Peki şuan kanamam var test yapilirmiBunu bilmek imkansız. Test yapmalısın varsa zaten çıkar yoksa yoktur
Yapılır zaten varsa çıkar çünkü yerleşme olduğunda zaten gebelik oluşmuş demektirPeki şuan kanamam var test yapilirmi
Tamamdır çok sağol canimYapılır zaten varsa çıkar çünkü yerleşme olduğunda zaten gebelik oluşmuş demektir
Keşke tutsaymışsınız. Kadının derdine balın sizin derdinize bakın. Çok önemliyse yazım kuralları gidin eba TV de ders verin. Te Allam yaHamile miyim? soru eki ayrı yazılır kusura bakmayın tutamadım kendimi :)
Bende dun aksam yasadim dediklerini bugun yok bugunde sagli sollu agrilar girip cikiyor bat benimde sali günüMerhqbalar lütfen yardımcı olun adetime 4 gün varken ilk kahvaerinki leke geldi ondan sonra açık pembemsi oldu şimdi kirmizimsi ağrı var karnimda doluluk hissi var acaba yerleşme kanamasimi yoksa adet kanamasimi
Benim kahvrengiydi geldi gitti saniyelik baskada olmadiMerhqbalar lütfen yardımcı olun adetime 4 gün varken ilk kahvaerinki leke geldi ondan sonra açık pembemsi oldu şimdi kirmizimsi ağrı var karnimda doluluk hissi var acaba yerleşme kanamasimi yoksa adet kanamasimi
Evet yürüdükçe egildikce birde ben dün bi temizlik yaptım çok yoruldum belim kasiklwrim catladi ondan sonra kanamam geldi zatenBende dun aksam yasadim dediklerini bugun yok bugunde sagli sollu agrilar girip cikiyor bat benimde sali günü
Nasip artık napalim umutlanmadim pek zaten ama dün ağır birtemizlik yaptım çok yoruldum ondan sonra kanamam geldi korktum bi anKonu sahibi arkadaşım galiba hamile değilsinizbende de öyle oluyor
Ya birde pıhtı şeklinde çok yoğun ondan korktum ben hoc böyle olmadi cunkuBenim kahvrengiydi geldi gitti saniyelik baskada olmadi
belinizi incitmişsinizdir,mevsimsel de olabilir. Size tavsiyem gebelik planlıyorsanız ağır işler ani hareketler yapmayınNasip artık napalim umutlanmadim pek zaten ama dün ağır birtemizlik yaptım çok yoruldum ondan sonra kanamam geldi korktum bi an
Başka bir belirtin var mı. Ben adetime üç gün kala yapmıştım silik bi çizgi çıkmıştı. Bence bi deneyin ayrıca adet olacakmışım gibi sancı cekiştimMerhqbalar lütfen yardımcı olun adetime 4 gün varken ilk kahvaerinki leke geldi ondan sonra açık pembemsi oldu şimdi kirmizimsi ağrı var karnimda doluluk hissi var acaba yerleşme kanamasimi yoksa adet kanamasimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?