Hamilemiyim

Hafize rabia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
178
42
13
24
Merhqbalar lütfen yardımcı olun adetime 4 gün varken ilk kahvaerinki leke geldi ondan sonra açık pembemsi oldu şimdi kirmizimsi ağrı var karnimda doluluk hissi var acaba yerleşme kanamasimi yoksa adet kanamasimi

Bunu bilmek imkansız. Test yapmalısın varsa zaten çıkar yoksa yoktur

Merhqbalar lütfen yardımcı olun adetime 4 gün varken ilk kahvaerinki leke geldi ondan sonra açık pembemsi oldu şimdi kirmizimsi ağrı var karnimda doluluk hissi var acaba yerleşme kanamasimi yoksa adet kanamasimi
Bende dun aksam yasadim dediklerini bugun yok bugunde sagli sollu agrilar girip cikiyor bat benimde sali günü

Benim kahvrengiydi geldi gitti saniyelik baskada olmadi

Bende dun aksam yasadim dediklerini bugun yok bugunde sagli sollu agrilar girip cikiyor bat benimde sali günü
Evet yürüdükçe egildikce birde ben dün bi temizlik yaptım çok yoruldum belim kasiklwrim catladi ondan sonra kanamam geldi zaten

Başka bir belirtin var mı. Ben adetime üç gün kala yapmıştım silik bi çizgi çıkmıştı. Bence bi deneyin ayrıca adet olacakmışım gibi sancı cekiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…