İyi günler ben eşimle evleneli 6 ay oldu geçen ay 1 haziran ve 22 haziranda yakınlaştık korunuyorduk adetim 35 günde bir olur fakat 12 gün gecikti ve 13. Gün kahverengi kanama oldu azdı ağrım orta seviyenin üstündeydi ikinci gün ise kırmızı renkteydi uyandığımda pjamam ve eşyalarım kan olmuştu ve üstüne 1 ped doldurdum 3. Gün ise pembeleşti ve çok azdı ve bitti eşimle daha çocuk düşünmüyoruz fakat bu adetmi yoksa yerleşme kanamasımı anlayamadım test yapmadım daha köyde oturduğum için şehre gidemedim bide 2. Gün ağrı yüzünden ağrı kesici almıştım normalde daha ağır geçerdi adetim bu sefer hem kısa sürdü hemde böyle oldu işte sizce hamilemiyim eşime kesin sonuç almadan söylemekte istemiyorum yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilemiyim
- Konu Sahibi esra644
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilemiyim. yardim edin
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Kasım 2019
- 5.673
- 1
- 5.318
- 198
2 kez ılıskı ve korunarak ama neyle? ayda 2ilişki..ama adet dongunun bu ılıskıler neresınde kalıyo onu belırtmemıssın .. son adetını yazmamıssın kı 35 +13 gun ustune koyup hesap yapalım canım benım o gecıken adetını ayın kacında oldun asıl onu yazman lazım dı:). sen adet gormussun bu anlatılana gore o yerlesme kanaması deıl.oyle olmaz o ^^ neyse bosa stress yapma. arada cok gelır az gelır gec gelır yogun olur yada seyrek olur. makıne degılız kı mılımetrık olsn hersey. etkılenıyoruz bı dolu seyden o da en kolay bozulan sıstem :) herkesın basına gelır. değiilsin hamile.İyi günler ben eşimle evleneli 6 ay oldu geçen ay 1 haziran ve 22 haziranda yakınlaştık korunuyorduk adetim 35 günde bir olur fakat 12 gün gecikti ve 13. Gün kahverengi kanama oldu azdı ağrım orta seviyenin üstündeydi ikinci gün ise kırmızı renkteydi uyandığımda pjamam ve eşyalarım kan olmuştu ve üstüne 1 ped doldurdum 3. Gün ise pembeleşti ve çok azdı ve bitti eşimle daha çocuk düşünmüyoruz fakat bu adetmi yoksa yerleşme kanamasımı anlayamadım test yapmadım daha köyde oturduğum için şehre gidemedim bide 2. Gün ağrı yüzünden ağrı kesici almıştım normalde daha ağır geçerdi adetim bu sefer hem kısa sürdü hemde böyle oldu işte sizce hamilemiyim eşime kesin sonuç almadan söylemekte istemiyorum yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
Şöyle diyeyim o zaman 22 mayısta adet oldum 1 haziran ve 22 haziranda prezervatif ile kocamla ilişkiye girdik 26 haziranda adet olmam gerekiyordu olmadı 5 temmuzda ilk kahverengi akıntım oldu sonra 6 temmuzda kırmızıya döndü sonra 7 temmuzda pembeleşip bitti bir ped di doldurcak kadar kırmızı oldu bide üstüm batmıştı baya ilk başladığında.bu aralar baya stres yapıyorum şimdiden teşekkür ederim2 kez ılıskı ve korunarak ama neyle? ayda 2ilişki..ama adet dongunun bu ılıskıler neresınde kalıyo onu belırtmemıssın .. son adetını yazmamıssın kı 35 +13 gun ustune koyup hesap yapalım canım benım o gecıken adetını ayın kacında oldun asıl onu yazman lazım dı:). sen adet gormussun bu anlatılana gore o yerlesme kanaması deıl.oyle olmaz o ^^ neyse bosa stress yapma. arada cok gelır az gelır gec gelır yogun olur yada seyrek olur. makıne degılız kı mılımetrık olsn hersey. etkılenıyoruz bı dolu seyden o da en kolay bozulan sıstem :) herkesın basına gelır. değiilsin hamile.
bence hamile değilsin sen baya adet görmüşsünn canım. Strese girme boşuna.Şöyle diyeyim o zaman 22 mayısta adet oldum 1 haziran ve 22 haziranda prezervatif ile kocamla ilişkiye girdik 26 haziranda adet olmam gerekiyordu olmadı 5 temmuzda ilk kahverengi akıntım oldu sonra 6 temmuzda kırmızıya döndü sonra 7 temmuzda pembeleşip bitti bir ped di doldurcak kadar kırmızı oldu bide üstüm batmıştı baya ilk başladığında.bu aralar baya stres yapıyorum şimdiden teşekkür ederim
- 1 Mayıs 2017
- 1.218
- 1.273
- 133