Hamilemiyim

Hanımlar benim gebeligim kimyasal gebelikmis yani hamiş değilim dün kanamam oldu düşük yaptım sandim hcg 20.41 olan seviyem hızlıca 6 ya kadar düşmüş doktor kimyasal gebelik geçirmişsin dedi kimyasal gebelik nedir neden böyle oldum her zaman böyle olur mu bende

Öncelikle geçmiş olsun Bende geçirdim cnm 32 olmustu bende de :: kimyasal söyle ; döllenmiş yumurta rahim duvarına tutunamayıp kanla ayılıyor maalesef .. ve değer düşük olduğu için herhangi bir müdahaleye gerek kalmadan vücut kendi hallediyor ..

Anladım canım teşekkür ederim inşallah benim gibi annne olmak isteyen herkese yine rabbim nasip edeer çocuk sahibi olmayı

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim tez vakitte hayırlı evlat versin sana Kimyasal gebelik, test yapmasan anlamayacagın, adetle birlikte vucudun dısarı attıgı yalancı gebelik gibi bişey. Yumurta sağlıklı döllenemiyor vucut atıyor hemen. Korkulcak bişey değil, bende olmuştum test yaptırmıstım sonra günümde adet görmüştüm.

Merhabalar, bir durum danışmak istiyorum tecrübeli arkadaşlara. Adetimin 12 temmuzda olması gerekiyordu ama 2 gün önce oldum. Normalde 4 gün sürer ama 1.5 gün sürdü kesildi. Normal adet kanaması gibiydi ama 1 günün sonunda lekelenmeye dönüştü. Bir ihtimal yerleşme kanaması olabilir diye bugün idrar testi yaptım (erken tespit olanlardan) negatif.

Bu durumla karşılaşan var mı aranızda?

her ihtimale karsi kan testi verseniz en azindan durumu degerlendirmek icin bize bilgi verir..ama bu kadar az surmesi ve erken baslamasida ustune gorme dedigimize benziyor ama insan vucududa oyun yapabiliyor yani ucu acik bir durum ..

her ihtimale karsi kan testi verseniz en azindan durumu degerlendirmek icin bize bilgi verir..ama bu kadar az surmesi ve erken baslamasida ustune gorme dedigimize benziyor ama insan vucududa oyun yapabiliyor yani ucu acik bir durum ..

ucu açık bir durum evet. Predictor test aldım sonuçta adet tarihinden öcne bile doğru sonuç veriyor iddiaları var. benimde normalde adetim dün olmalıydı ama 2 gün önce oldu doğru sonucu verir diye düşündüm ama. Bilemedim..

Üzülme canım hayırlısı buymuş demek Allah sana ve isteyen herkes e hayırlı evlatlar nasip etsin

Amin ınslalah ben böyle çok geçirdim galiba çünkü günüm çok geçiyor bazen bende adetim sokulmuyor diyordim demekki her seferinde kimyasal gebelik geçirmişim eşimle kan uyusmazligim var bu yüzden olablir mi çünkü bunda kadın doğum aciline gittim bana hemen uyuşmazlık iğnesi yaptılar iki defadır başıma geldi öyle çünkü hatta doktor ılkinde neden bu igneyi yaptırmadım diye azarladı beni önemliymiş çünkü ama hep özel e gittiğim için gerek yok diyorlardı söylememe ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…