- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- 198
Testin markası neydi acaba? Hayırlı olsunHanımlar kan sonucum positif cıktı hamisimhcg 20.41 dedi doktor çok yeniymiş sizce kaç haftalıktir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin markası neydi acaba? Hayırlı olsunHanımlar kan sonucum positif cıktı hamisimhcg 20.41 dedi doktor çok yeniymiş sizce kaç haftalıktir
saglik olsun canim uzulme..Anladım canım teşekkür ederim inşallah benim gibi annne olmak isteyen herkese yine rabbim nasip edeer çocuk sahibi olmayı![]()
her ihtimale karsi kan testi verseniz en azindan durumu degerlendirmek icin bize bilgi verir..ama bu kadar az surmesi ve erken baslamasida ustune gorme dedigimize benziyor ama insan vucududa oyun yapabiliyor yani ucu acik bir durum ..Merhabalar, bir durum danışmak istiyorum tecrübeli arkadaşlara. Adetimin 12 temmuzda olması gerekiyordu ama 2 gün önce oldum. Normalde 4 gün sürer ama 1.5 gün sürdü kesildi. Normal adet kanaması gibiydi ama 1 günün sonunda lekelenmeye dönüştü. Bir ihtimal yerleşme kanaması olabilir diye bugün idrar testi yaptım (erken tespit olanlardan) negatif.
Bu durumla karşılaşan var mı aranızda?
her ihtimale karsi kan testi verseniz en azindan durumu degerlendirmek icin bize bilgi verir..ama bu kadar az surmesi ve erken baslamasida ustune gorme dedigimize benziyor ama insan vucududa oyun yapabiliyor yani ucu acik bir durum ..
Üzülme canım hayırlısı buymuş demek Allah sana ve isteyen herkes e hayırlı evlatlar nasip etsinHanımlar benim gebeligim kimyasal gebelikmis yani hamiş değilim dün kanamam oldu düşük yaptım sandim hcg 20.41 olan seviyem hızlıca 6 ya kadar düşmüş doktor kimyasal gebelik geçirmişsin dedi kimyasal gebelik nedir neden böyle oldum her zaman böyle olur mu bende![]()