• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Elooooo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
18
10
3
30
Hanımlar biri bana yardımcı olabilr mi ben 10 aylık evliyim eşimde bende bebek sahibi olmak istiyoruz adet dongum 23 günde birdir ve en son 11 haziranda adet oldum şuan 3 günüm geçiyor dün ve bugün test yaptım hemen saniyesinde ikinci silik bir çizgi cıktı sizce hamilemiyim bugün sağlık ocağında kan verdim yarın alcam sonuçlarımi ama zamna geçmek bilmiyor ve adet olcak gibi sancılarım var özellikle belim ve kasımlarımda karnimda ara ara şiddetli ağrılar oluyor bana yardımcı olur musunuz lütfen

Hanımlar biri bana yardımcı olabilr mi ben 10 aylık evliyim eşimde bende bebek sahibi olmak istiyoruz adet dongum 23 günde birdir ve en son 11 haziranda adet oldum şuan 3 günüm geçiyor dün ve bugün test yaptım hemen saniyesinde ikinci silik bir çizgi cıktı sizce hamilemiyim bugün sağlık ocağında kan verdim yarın alcam sonuçlarımi ama zamna geçmek bilmiyor ve adet olcak gibi sancılarım var özellikle belim ve kasımlarımda karnimda ara ara şiddetli ağrılar oluyor bana yardımcı olur musunuz lütfen
Testinizi paylasirsaniz daha net cvp verebiliriz

Bende hamilelik testi yapmıştım silik çıkmıştı ve kn tahlili yaptırdım sonuçların pozitif çıktı silik çıkınca bile pozitif çıkıyor inşallah hamilesindir Allah herkese nasip eder inşallah🙏🙏

Bende hamilelik testi yapmıştım silik çıkmıştı ve kn tahlili yaptırdım sonuçların pozitif çıktı silik çıkınca bile pozitif çıkıyor inşallah hamilesindir Allah herkese nasip eder inşallah🙏🙏
Belim kasıklarım bacaklarım başım ağrıyor benimde 5haftalik hamile olduğumu öğrenmiştim kan tahlilinden

Amin ınslalah rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏 ama sancim var çok adet sancısı gibi normal mi sizce

IMG-20200707-WA0016.webp

Testim bu ama yakından biraz daha bellioluyor telefonda çok net değil ve testi yapar yapmaz anında ikinci çizgi cıktı ama silik olarak

Amin inşallah yarını iple çekiyorum güzel bir haber almak istiyorum ve rabbim bekleyen herkese nasip etsin şuan tek sıkıntım ağrım olmasa ve aşırı mide bulantialr var

Hanımlar kan sonucum positif cıktı hamisim 🤗🤗🤗🤗 hcg 20.41 dedi doktor çok yeniymiş sizce kaç haftalıktir

Back