• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

melike1996

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2020
24
5
6
Adetime 2gun kaldı fakat hiç bir adet öncesi belirtim yok kasık bölgemde ağrı gibi seyler oluyor sabahları dikkat ediyorum hafif midem bulanıyor gibi oluyor önceki adet kanamam çok az geldi ve siyah siyahtı hamilemiyimdir adetimin gecikmesini bekliyorum ama sabırsızım 😔😔

Adetime 2gun kaldı fakat hiç bir adet öncesi belirtim yok kasık bölgemde ağrı gibi seyler oluyor sabahları dikkat ediyorum hafif midem bulanıyor gibi oluyor önceki adet kanamam çok az geldi ve siyah siyahtı hamilemiyimdir adetimin gecikmesini bekliyorum ama sabırsızım 😔😔
Bence bir test al yap ve icini rahatlat 😇🙏

Eger gecen aydan supheniz varsa cikar. Idrarda cikmaz derler ama bir cok insan 1 2 gun kala ogrenebiliyor. Sans yani biraz 😊 insallah vardir 🙏

Canım erken gebelik testi al yap hemen. Sakın stres yapma. İlk haftalar döllenme olsa bile strese girersen yine de adet olursun. Sakin ol. İnşallah hamilesindir 😍😍🤲🏻

Back