Merhabalar hanımlar uzun zamandır siteyi uzaktan takip ediyorum 1 yıllık evliyim ve fikirlerinize ihtiyacım var ocak ayından beri çocuk deniyoruz geçen ay adet olmam gereken zaman da kahve rengi akıntı oldu 2 gün sonra 5 gün gecikmeyle adet oldum ve adetim normalde 5 gün sürmesi gerekirken 2 gün normal kanama 3. Ve 4. Gün çok az kanamalı geçti bitti bu ay da adetime 2 hafta var ama göğüslerim de bir ağrı var sol göğsüm çok şiş belim ve kasıklarımda da ağrı var sol kasığıma da Bi an da bisey saplanmış gibi ağrı giriyor ara ara belim tutulur gibi oluyor çok fazla açlık hissi var yemek yesem de 2 dk sonra acıkıyorum şimdi test yapsam doğru olur mu sizce ablalarım yardım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilemiyim
- Konu Sahibi Frmkrm
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anne aday adayları
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
Elinizde test varsa bir deneyin derim sonuçta bir şey kaybetmezsiniz. Yumurtlama takibi yapıyor musunuzBen sigara kullanıyorum o yüzden ne kadar erken öğrensem o kadar iyidir dedim ama denesem mi ki
Her ay yapardım aslın da ama bu ay hiç umursamadım aklıma bile gelmedi geçen ay kimden şüphe kaldı sadece elim de test var en iyisi sabah deniyeyim teşekkür ederimElinizde test varsa bir deneyin derim sonuçta bir şey kaybetmezsiniz. Yumurtlama takibi yapıyor musunuz
- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
AA yok hamileysem hemen bırakırım inşallah pozitif çıkarNegatif çıkarsa adet gününü bekleyip testi tekrarlayabilirsiniz. Sigara konusunu doktora danışmak lazım yüzde 90 bırak diyecektir ama kuzenim pöfür pöfür içti valla doğurana kadar. Stres yapacagima sigara icerim dedi
Merhabalar hanımlar uzun zamandır siteyi uzaktan takip ediyorum 1 yıllık evliyim ve fikirlerinize ihtiyacım var ocak ayından beri çocuk deniyoruz geçen ay adet olmam gereken zaman da kahve rengi akıntı oldu 2 gün sonra 5 gün gecikmeyle adet oldum ve adetim normalde 5 gün sürmesi gerekirken 2 gün normal kanama 3. Ve 4. Gün çok az kanamalı geçti bitti bu ay da adetime 2 hafta var ama göğüslerim de bir ağrı var sol göğsüm çok şiş belim ve kasıklarımda da ağrı var sol kasığıma da Bi an da bisey saplanmış gibi ağrı giriyor ara ara belim tutulur gibi oluyor çok fazla açlık hissi var yemek yesem de 2 dk sonra acıkıyorum şimdi test yapsam doğru olur mu sizce ablalarım yardım
Idrar testi hemen çıkmıyor herkeste. Ben adetim geçtikten 3 gün sonra yaptım negatif çıktı kiminin adetteh önce pozitif çıkıyor. Hormon artışına bağlı sanırım. Adetine kaç gün var hiç anlayamadım. Kısa ve net yazsaydin keşke. Belirtiler hamilelik te olabilir adet te olabilir. Hastaneye gidip kan verme şimdilik ortalık karışık. Adetine ne kadar vardı?
İki hafta var ama belimin ve göğsümün ağrısına da dayana bilirmiyim bilmiyorumIdrar testi hemen çıkmıyor herkeste. Ben adetim geçtikten 3 gün sonra yaptım negatif çıktı kiminin adetteh önce pozitif çıkıyor. Hormon artışına bağlı sanırım. Adetine kaç gün var hiç anlayamadım. Kısa ve net yazsaydin keşke. Belirtiler hamilelik te olabilir adet te olabilir. Hastaneye gidip kan verme şimdilik ortalık karışık. Adetine ne kadar vardı?
İki hafta var ama belimin ve göğsümün ağrısına da dayana bilirmiyim bilmiyorum
Adetinize 2 hafta varsa imkansız bence testte çıkması. Idrari bırak kanda bile çıkmaz. Dayanabilir miyim bilmiyorumdemissiniz de yapacak bir şey yok ki ona
Haklısınız teşekkür ederim cevap içinAdetinize 2 hafta varsa imkansız bence testte çıkması. Idrari bırak kanda bile çıkmaz. Dayanabilir miyim bilmiyorumdemissiniz de yapacak bir şey yok ki ona
- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 798
- 123
- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 798
- 123
Duyduğum kadarını söylemem gerekirse göğüsler ve kasık ağrısı bel ağrısı Bi arada oluyo ayyy inşallah hamilesindir inşallah hamileyizdirHamilelik yaşayan güzel hanımlar sizlere sorum var.. ilk haftalar da ağrı yumurtaliklarda mi olur normel mi ? Yoksa sadece alt karın damı olur. . Kist mi hamilelik mi bilmiyorum adetim de geçti .
Yarın sabah ta test yapicam ins
Cevaplarsanız mutlu olurum
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
Adet geçtiyse şimdi de çıkar yapsan. Ustteki arkadaşın geç döllenmeydi galiba çıkmamış ama çoğunlukla 2 3 gün kala bile çıkıyor. Ağrılar da kişiden kişiye değişiyor. Ordan tespit zor olur.Hamilelik yaşayan güzel hanımlar sizlere sorum var.. ilk haftalar da ağrı yumurtaliklarda mi olur normel mi ? Yoksa sadece alt karın damı olur. . Kist mi hamilelik mi bilmiyorum adetim de geçti .
Yarın sabah ta test yapicam ins
Cevaplarsanız mutlu olurum
- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 798
- 123
İnşaallah ya sen ne zaman yapiyosn testiDuyduğum kadarını söylemem gerekirse göğüsler ve kasık ağrısı bel ağrısı Bi arada oluyo ayyy inşallah hamilesindir inşallah hamileyizdir
Göğüs ağrısı bir iki gün oldu bitti. Akinti flan da yok öyle ya
- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 798
- 123
Sabah ilk idrar la yapaym dedim hiç te sanmıyorum kızlar yaAdet geçtiyse şimdi de çıkar yapsan. Ustteki arkadaşın geç döllenmeydi galiba çıkmamış ama çoğunlukla 2 3 gün kala bile çıkıyor. Ağrılar da kişiden kişiye değişiyor. Ordan tespit zor olur.
En çok ağrım böyle ayakta bile olsam usutmusum gibi rahim ağrı kasiliyor anlamış değilim
Bide ufak tuvaletim bile gelse karnım da sancı oluyo yan tarafında
Bunları yaşayın hamile olan var mi
Sabah test yapicam benim göğüs kasık ve bel ağrım hala var çok idrara çıkıyorum akintim da çokdu iki gündür fazla yok bakalım haber veririmİnşaallah ya sen ne zaman yapiyosn testi
Göğüs ağrısı bir iki gün oldu bitti. Akinti flan da yok öyle ya
- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 798
- 123
Bu seferde negatif leri görmeyiz ınsaallahSabah test yapicam benim göğüs kasık ve bel ağrım hala var çok idrara çıkıyorum akintim da çokdu iki gündür fazla yok bakalım haber veririm
Allah sen büyüksün nr güzel hediye olur şu zamanda
Haber ver mutlaka yaz buraya
Tamam mutlaka haber vericem inşallah Allah gönlümüze göre verirBu seferde negatif leri görmeyiz ınsaallah
Allah sen büyüksün nr güzel hediye olur şu zamanda
Haber ver mutlaka yaz buraya