Herkes sabewdebildigi kadar edebuliyor. Karaktere bagli. Aklima onuda gwtiriyorum merak etmeyin. Senwlerdir deneyipte olmayanlar ne yapiyor deyip üzülmemeye calisiyorum zaten sagolun. Ama velhasil kelam bazen elinizdede olamiyor maalesef.2 ayda olanlara bakmak yerine 15 yıldır olmayanlarında var oldugunu dusunurseniz daha az uzulursunuz
Deneyıpte olmayanlar bisey yapmiyor hayata devam ediyor onlardan biriyim ve hayat devam ediyorHerkes sabewdebildigi kadar edebuliyor. Karaktere bagli. Aklima onuda gwtiriyorum merak etmeyin. Senwlerdir deneyipte olmayanlar ne yapiyor deyip üzülmemeye calisiyorum zaten sagolun. Ama velhasil kelam bazen elinizdede olamiyor maalesef.
Insalllah canimKızlar ortalığı karıştırdım mesajı geri çektim o yüzden kusura bakmayın ama çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için çok sağolun ❣
Bendeee merak ettimmmm hadii artik yapHadi kuzum yap testi ama üzülmeyeceksen yap üzüleceksen ben ısrar etmiyorum bile
Bu benim bugün ki testim sizce var mı kızlar biri idrarla yapıp çektiğim 2. Resim ise kuruduktan sonra suya tuttum ikinci çizgi gerçek mi kuruma çizgisi mi diye ve daha netleşti çizgi sizce nedir durum
İnşallah canım yailkinde de çok hafif gölge gibi var sanki :) beklemiş değilse test vardır belki,bende ilk bata 5 gün kala yaptığımda buna benzer belli belirsiz bir gölge vardı
İnşallah canım ya ❣
Bat:2 Nisa’n kuzum ovülasyonun da 12. Günüydü erken yumurtladım bu ayİnşallah vardır da aralık anneleri grubunda beraber bekleriz2 gün sonra tekrarla bence varsa biraz daha belirginleşir :) Bata kaç gün var senin
Bat:2 Nisa’n kuzum ovülasyonun da 12. Günüydü erken yumurtladım bu ay
İnşallah kuzum inşallahBirkaç güne belli olur o zaman inşallah :)
Canim insallah vardir ikinci resimde daha net gözüküyo, benimde bügün yumurtlamadan sonraki 15. Günüm daha gelen giden yok 10. Gününde yapmistim negatifti. Adet sancimda var bakalim ne zaman gelcekBu benim bugün ki testim sizce var mı kızlar biri idrarla yapıp çektiğim 2. Resim ise kuruduktan sonra suya tuttum ikinci çizgi gerçek mi kuruma çizgisi mi diye ve daha netleşti çizgi sizce nedir durum
KuzumCanim insallah vardir ikinci resimde daha net gözüküyo, benimde bügün yumurtlamadan sonraki 15. Günüm daha gelen giden yok 10. Gününde yapmistim negatifti. Adet sancimda var bakalim ne zaman gelcek
Iyim canim cok sükür adetimi bekliyorumKuzum ❣selam nasılsın iyi misin inşallah gelmiştir yavrucuklarımız bak bunlarda bugün ki testim
Bende 13 martta çatlatma iğnesi vuruldm 36 saat sonra 14 martta çatladı sanırım ağrı olmuştu çünkü. İğne olalı bugün 13. Gün siz idrar testinde mi öğrendiniz. Adetime daha 4 gün var benimde çıkarmı ?Benim yumurtlama günüm de 11 marttı, 3 gün önce gebelik testinde pozitif sonuç aldım. Bence siz de bir test yapın varsa çıkar muhtemelen
Bende 13 martta çatlatma iğnesi vuruldm 36 saat sonra 14 martta çatladı sanırım ağrı olmuştu çünkü. İğne olalı bugün 13. Gün siz idrar testinde mi öğrendiniz. Adetime daha 4 gün var benimde çıkarmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?