normalde boyle bisi yasiyormusunuz ?Kizlar yasamis olan lütfen yazsin. Ben 11.03 te yumurtlamam oldu ve 13.03 te sol kasigimsa 2 3 saat boyunca bi yanma hissettim. Simdide yarin adet olmam lazim. Ama bugün pembemsi akintim oldu. Sizce hamile belirtisi olabilirmi? Veya adet olmus olupta aslinda hamile olmus olan varmi?
Hayir hic. Gecen ay yasadim bide bu ay. Yani yumurtlamam cok iyi oluyor hersey yolunda. 2 gün sonra bakiyorum sol yumurtamda yanma hissi olusuyor. Anlamiyorum sizde hic böyle oldumu? Sanki yumurtam dölleniyoe ve rahime inecekken birseyler oluyormus gibi hissediyorum. Ya hamilelik oluyor gibi yada enfeksiyondan dolayi yumurtaligim zararmi görüyor bilemiyorum..normalde boyle bisi yasiyormusunuz ?
en iyi sonucu sabah idrar testi yaptıkdan sonra anlarsınız simdi bisi diyip umitlendirmek yada uzmek istemem rabbim hayirlisini versin insalllah hamilesindir
Yumurta takibini doktor mu yapıyor ovulasyon testiyle mi yapıyorsun?Hayir hic. Gecen ay yasadim bide bu ay. Yani yumurtlamam cok iyi oluyor hersey yolunda. 2 gün sonra bakiyorum sol yumurtamda yanma hissi olusuyor. Anlamiyorum sizde hic böyle oldumu? Sanki yumurtam dölleniyoe ve rahime inecekken birseyler oluyormus gibi hissediyorum. Ya hamilelik oluyor gibi yada enfeksiyondan dolayi yumurtaligim zararmi görüyor bilemiyorum..
Ovulasyon testiyleYumurta takibini doktor mu yapıyor ovulasyon testiyle mi yapıyorsun?
Biraz bekle bakalım lekelenme miOvulasyon testiyle
Sizde hic yumurtlama gününden sonralari yanma oldumu sol yumurtaliginizda. Ya sol kasikta 2 3 saatlik bir yanma oldu bende.Benim yumurtlama günüm de 11 marttı, 3 gün önce gebelik testinde pozitif sonuç aldım. Bence siz de bir test yapın varsa çıkar muhtemelen
Bendeki hamilelik 2 3 tane test var. Ama basit olanlar. Onlar hemen belirtirmi bilemiyorumBiraz bekle bakalım lekelenme miama hcg tesyi yapsan çıkqr artık muhtemelen.
eger üstüne gorme gibi biseyse buyuk ihtimal çıkar testten sonuc alırsınızBendeki hamilelik 2 3 tane test var. Ama basit olanlar. Onlar hemen belirtirmi bilemiyorum
Çıkar varsa silikte olsa yapıp paylaş canım aklında kalmaz hemBendeki hamilelik 2 3 tane test var. Ama basit olanlar. Onlar hemen belirtirmi bilemiyorum
Sizde hic yumurtlama gününden sonralari yanma oldumu sol yumurtaliginizda. Ya sol kasikta 2 3 saatlik bir yanma oldu bende.. Ve cok sevindim adiniza
Ya danki icinde biri bisey yakiyor gibi. Elimi sol yunurtama verdigimde yaniyor bildiginuz. Cok sicak. Böyle buzu getirip üstüne koyasim geldi düsünün. O kadar yaniyordu. 2 3 saat tek sürdü sonrada gecti iste.. yumurtlama döneminde hafif cekiyor evet. Ama bu öyle birsey degildi... yinede sagolun❤ darisi basima insallahYok hayır ben belirti takip etmediğim için hiç birşey hissetmemiştim bu ay. Kasık ağrılarım da dünden beri hafif başladı ama bu ağrı bile adet olacakmış hissinden farklı değil. Yanma nasıl olur bilmiyorum, benim de yumurtlama günlerimde ince ince sızladığını hissettiğim oluyordu bazen. Sizin de hissettiğiniz şey bu olabilir belki
Inanirmisin test yapmaya korkuyorum tekrar hayal kirikligini yasiycam diyeÇıkar varsa silikte olsa yapıp paylaş canım aklında kalmaz hem
Ya danki icinde biri bisey yakiyor gibi. Elimi sol yunurtama verdigimde yaniyor bildiginuz. Cok sicak. Böyle buzu getirip üstüne koyasim geldi düsünün. O kadar yaniyordu. 2 3 saat tek sürdü sonrada gecti iste.. yumurtlama döneminde hafif cekiyor evet. Ama bu öyle birsey degildi... yinede sagolun❤ darisi basima insallah
Inanirmisin test yapmaya korkuyorum tekrar hayal kirikligini yasiycam diye4 aydir allah biliyor dualarimla göz yaslarim karismis durumda.. ikimizde saglikliyiz. Hersey yolunda. Ama 4 aydir olmuyor. Millete bakiyorum 2 ayda hemen hamile ksliyorlar anlamiyorum gercekten..
2 ayda olanlara bakmak yerine 15 yıldır olmayanlarında var oldugunu dusunurseniz daha az uzulursunuzInanirmisin test yapmaya korkuyorum tekrar hayal kirikligini yasiycam diye4 aydir allah biliyor dualarimla göz yaslarim karismis durumda.. ikimizde saglikliyiz. Hersey yolunda. Ama 4 aydir olmuyor. Millete bakiyorum 2 ayda hemen hamile ksliyorlar anlamiyorum gercekten..
Lütfen moralini bozma bak ben ne yapayım 7 yıllık evliyim ve 8 tekrarlayan düşüğüm var hala daha umut ediyorum nefes aldığımız sürece umut etmeye devam etmeliyiz kuzum bak ben kalıyorum da ne oluyor lütfen sağlıklısını hayırlısını uzun ömürlüsünü dile olur mu dualarını eksik yapma bu çok önemli herşey güzel olacak İnan canımInanirmisin test yapmaya korkuyorum tekrar hayal kirikligini yasiycam diye4 aydir allah biliyor dualarimla göz yaslarim karismis durumda.. ikimizde saglikliyiz. Hersey yolunda. Ama 4 aydir olmuyor. Millete bakiyorum 2 ayda hemen hamile ksliyorlar anlamiyorum gercekten..
Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün bu bekleyisinizin mukafati büyüktür insalllah rabbim gönlüne gore versin tez zamandaLütfen moralini bozma bak ben ne yapayım 7 yıllık evliyim ve 8 tekrarlayan düşüğüm var hala daha umut ediyorum nefes aldığımız sürece umut etmeye devam etmeliyiz kuzum bak ben kalıyorum da ne oluyor lütfen sağlıklısını hayırlısını uzun ömürlüsünü dile olur mu dualarını eksik yapma bu çok önemli herşey güzel olacak İnan canım ❣
Kusura bakmaLütfen moralini bozma bak ben ne yapayım 7 yıllık evliyim ve 8 tekrarlayan düşüğüm var hala daha umut ediyorum nefes aldığımız sürece umut etmeye devam etmeliyiz kuzum bak ben kalıyorum da ne oluyor lütfen sağlıklısını hayırlısını uzun ömürlüsünü dile olur mu dualarını eksik yapma bu çok önemli herşey güzel olacak İnan canım ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?