• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamılemıyım

ayse3817

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
14
2
36
32
Bana Yardımcısı olun lütfen kafam allak bullak geçen ayın 7 si gecesı adet oldum ertesı gun aksam azaldı ve tamamen kahverengı lekelenmeye dondu pko hastasıyım normalde yaptığım hıc bır testte üstünden süre bıle geçse hayalet çizgi çıkmazdı bıgun test yaptım ve ılk 5 dk içinde ikinci çizgi ip gıbı hayalı çizgi çıktı acaba benmı yanılıyorum yardım

Eklentiler

• 87972B5E-25E1-4B2F-AB5A-5EF88794E873.jpeg
    87972B5E-25E1-4B2F-AB5A-5EF88794E873.jpeg
    70,8 KB · Görüntüleme: 96
  • 6E7DC5B1-29A7-4AAC-879D-D23C13E17C96.jpeg
    6E7DC5B1-29A7-4AAC-879D-D23C13E17C96.jpeg
    149,7 KB · Görüntüleme: 98
Bana Yardımcısı olun lütfen kafam allak bullak geçen ayın 7 si gecesı adet oldum ertesı gun aksam azaldı ve tamamen kahverengı lekelenmeye dondu pko hastasıyım normalde yaptığım hıc bır testte üstünden süre bıle geçse hayalet çizgi çıkmazdı bıgun test yaptım ve ılk 5 dk içinde ikinci çizgi ip gıbı hayalı çizgi çıktı acaba benmı yanılıyorum yardım
Canım benimde böyle ortası beyaz kenarı pembe çıktı bozuk dedim hep bügün gecikmenin ikinci günü ve t cizgisi saniyede çıktı kopkoyu bende pcoluyym

Bende adet gecıkmesı yok varıp olan adet günüme 20 gunden fazla var artık umutlanmak ıstemıyorum ama boyle cıkıncada ıcım kupür kupür oldu benmı yanlıs görüyorum sılık çözgü varmı

Bende adet gecıkmesı yok varıp olan adet günüme 20 gunden fazla var artık umutlanmak ıstemıyorum ama boyle cıkıncada ıcım kupür kupür oldu benmı yanlıs görüyorum sılık çözgü varmı
yaaa aynı benim gibisin benim de adetime 18 gün var ve kahve pembe lekeler geldi. test yapmakta istemiyorum erken mi değil mi bilmiyorum. bide aylık korunma iğnesi kullanıyorum ama nasıl olduda bu lekelenmeler oldu 😞😞

Bu ay bende böyle cizgi gördüm hemde 3 gün ard arda tekrarladim hepsinde vardi. Sonra regl oldum maalesef. Insallah sizin pozitiftir sonuç.

Evet arkadaşlar benım gıbı bır durum yaşayanlar ıcın yazıyorum cunku çoğunuz goremedık kuruma çizgisi dedınız ama hamısım 🧚🏻‍♀️Cok şükür rabbıme

Back