• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Ecrinsevde54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2020
7
2
1
24
Arkadaşlar Ben 4 aylık evliyim son adet tarihim 3 şubat eşimle adet öncesi ve sonrası ilişkin oldu korumasız eşim şehir dışına gitti son ilişki 8 şubat son adetimden 3 gun sonra çok sancı çektim nedendir bilmiyorum bir kaç gün sonra da çok hafif kanamam oldu ve şimdi 14 .gün olmuş oluyor ilişkiden bugün yine kanamam oldu kırmızı renkli hamile olabilirmiyim test yapsam sonuç çıkarmı

Reglin 10. Gününden önce yumurtlama olabileceğini pek sanmıyorum. Bence bir doktora görünün. Ara kanamalar muayene edilmeli. 💐

Arkadaşlar Ben 4 aylık evliyim son adet tarihim 3 şubat eşimle adet öncesi ve sonrası ilişkin oldu korumasız eşim şehir dışına gitti son ilişki 8 şubat son adetimden 3 gun sonra çok sancı çektim nedendir bilmiyorum bir kaç gün sonra da çok hafif kanamam oldu ve şimdi 14 .gün olmuş oluyor ilişkiden bugün yine kanamam oldu kırmızı renkli hamile olabilirmiyim test yapsam sonuç çıkarmı
ve arada akıntm oluyor hiç yaşamadım bir durum yardımcı olun lutfen

Back