• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim ?

Sueda61

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
25
13
3
Merhaba arkadaşlar,
Yarın adet günüm bugün test ettim sizce hamilemiyim ???

Eklentiler

• 738AE5F9-226D-4993-B750-7745C109D559.jpeg
    738AE5F9-226D-4993-B750-7745C109D559.jpeg
    65,1 KB · Görüntüleme: 291
Merhaba benimde adetime 7 gün vardı kan verdim gebelik çıkmadı .bugun adetime 2 gün var gebelık testi yaptık silik çıktı anlamadım 😔bana da yardımcı olurmusnuz acaba

Eklentiler

• D2D8ACA1-0B84-4A59-A4F5-92EF0C5EA38A.jpeg
    D2D8ACA1-0B84-4A59-A4F5-92EF0C5EA38A.jpeg
    50,2 KB · Görüntüleme: 252
Merhaba benimde adetime 7 gün vardı kan verdim gebelik çıkmadı .bugun adetime 2 gün var gebelık testi yaptık silik çıktı anlamadım 😔bana da yardımcı olurmusnuz acaba
Silik bi çizgi görüyorum ben

Evet canım silik bir çizgi var 3 tane test yaptım bu şekil cıkıyor .haftasonu olduğu icin Pazartesi bekleyecem kan icin ama 7 gün kala verdim çıkmadım .olsa bile daha yeni inşallah 🤲
Evet çok silik yeni galiba p.tesi inşallah güzel haberler alırsın 😊🤲🏻🤰🏻

Evet çok silik yeni galiba p.tesi inşallah güzel haberler alırsın 😊🤲🏻🤰🏻
İnşallah canım Allah razı olsun.hayırlsıyla olur yoksa tedaviye başlayacaktık bu ay .klomen ve çatlama iğnesi ile.ama hayıt tohumu Aslan pencesi ve cıvan pemcemi kullandım inşallah vesile olmuştur 🙈🤲

İnşallah canım Allah razı olsun.hayırlsıyla olur yoksa tedaviye başlayacaktık bu ay .klomen ve çatlama iğnesi ile.ama hayıt tohumu Aslan pencesi ve cıvan pemcemi kullandım inşallah vesile olmuştur 🙈🤲
Insallah gerek kalmaz kendiliğinden gelmiştir mucize 😊💕 bende klomen ve catlatma iğnesi kullandım olmadi ara vermiştik tekrar tedaviye gidecekken hamile kaldım

Merhaba canım.
Bende 7. gün kala test etmeye başladım hep silik.
Yarın adet günüm bakalım ne olacak..
Hayırlısı Allahtan .
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah

Insallah gerek kalmaz kendiliğinden gelmiştir mucize 😊💕 bende klomen ve catlatma iğnesi kullandım olmadi ara vermiştik tekrar tedaviye gidecekken hamile kaldım
İnşallah Allah razı olsun rabbim sizede sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin🤲🤲

İnşallah Allah razı olsun rabbim sizede sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin🤲🤲
Amin inşallah Allah razı olsun 😊 sizinde güzel haberinizi bekliyorum 🤰🏻

Back