B Beyza2323 Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2020 5 1 1 30 6 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyza2323 #1 iyi akşamlar hanımlar evde gebelik test yaptım iki cizgi var ama rengi yok acaba hamile miyim?yardımcı olursaniz çok sevirim
iyi akşamlar hanımlar evde gebelik test yaptım iki cizgi var ama rengi yok acaba hamile miyim?yardımcı olursaniz çok sevirim
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 5.709 En iyi cevaplar 1 5.355 198 6 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyza2323 #2 Beyza2323 .!.: iyi akşamlar hanımlar evde gebelik test yaptım iki cizgi var ama rengi yok acaba hamile miyim?yardımcı olursaniz çok sevirim Genişletmek için tıkla... rengı yok derken ? fotografını cekıp yuklermısınız rıca etsek:)) normalde cıft cızgı sılık de olsa gebelık var denılebılıyo tabı adete ne kadar var o da önemli
Beyza2323 .!.: iyi akşamlar hanımlar evde gebelik test yaptım iki cizgi var ama rengi yok acaba hamile miyim?yardımcı olursaniz çok sevirim Genişletmek için tıkla... rengı yok derken ? fotografını cekıp yuklermısınız rıca etsek:)) normalde cıft cızgı sılık de olsa gebelık var denılebılıyo tabı adete ne kadar var o da önemli
E Efulimm41 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Aralık 2017 7.484 4.238 123 Kocaeli 6 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Beyza2323 #3 Beyza2323 .!.: iyi akşamlar hanımlar evde gebelik test yaptım iki cizgi var ama rengi yok acaba hamile miyim?yardımcı olursaniz çok sevirim Genişletmek için tıkla... Beyaz çizgiyse buharlaşma çizgisi olabilir. Çizgiye 1-2 damla su damlatıp tekrar bakın
Beyza2323 .!.: iyi akşamlar hanımlar evde gebelik test yaptım iki cizgi var ama rengi yok acaba hamile miyim?yardımcı olursaniz çok sevirim Genişletmek için tıkla... Beyaz çizgiyse buharlaşma çizgisi olabilir. Çizgiye 1-2 damla su damlatıp tekrar bakın