• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLEMİYİM

Gece4402

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
8
4
1
31
Merhaba. Adet tarihim her ayın 5'i. Eşimle adet olduktan 1.5 2 hafta sonra ilişkiye girdik ve korunmadık dokuz gün böyle devam ettik. Şu an kasıklarımda ağrı var ve akşamları daha şiddetli oluyor. İki defa da mide bulantısı yaşadım. Bugün dokuzuncu gün adet tarihime ise 6 gün var daha buna rağmen dayanamayıp kan testinde hamileliğe baktırdım sonuç negatif çıktı. Sizce hamile miyim?

Kanda 10günden önce belli olmaz sonuclar 13.gün tekrar kan testi yaptır cicegim belirtilerin coksa tabi🥰

0.00 çıktı ama adetimin geçmesini mi beklemeliydim acaba bazen döllenme geç olabiliyormuş
Adetinizin gecikmesini bekleyin şuan biraz erken ama benimde hamile kalmadan önceki ay hamile olmadığım halde adet gecikmesi olmuştu ağrılar olmuştu, vücut kendini hazırlayabiliyormuş hamileliğe. Belki de bu ay vücut kendini hazırlıyordur önümüzdeki ay hamile kalırsınız umarım 🙏

Adetinizin gecikmesini bekleyin şuan biraz erken ama benimde hamile kalmadan önceki ay hamile olmadığım halde adet gecikmesi olmuştu ağrılar olmuştu, vücut kendini hazırlayabiliyormuş hamileliğe. Belki de bu ay vücut kendini hazırlıyordur önümüzdeki ay hamile kalırsınız umarım 🙏
Hayırlısı 🥰

Back