• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim:)

Cagan35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2019
36
9
1
37
Merhaba iyi akşamlar
7 aylık evliyim ve bebeğimiz olsun istiyoruz hayırlısı ile tabii🙏🏻🙏🏻Adetime 4 gün var inanılmaz bir karın ve bel ağrısı var özellikle göğüs altım ağrıyor kasık değil göğüslerim şiş karınım şiş adetten mi yoksa hamilemiyim bilmiyorum 🤷‍♀️ Miratech gebelik testi yaptım tek çizgi ve silik çıktı bugün çok az bir defa midem bulandı ve kabızlık var bu durumları yaşayan var mı ?Gebelik testinin resmini de paylaştım

Eklentiler

• EB098EBF-CEA0-46D7-8511-A4DA13F86F4C.jpeg
    EB098EBF-CEA0-46D7-8511-A4DA13F86F4C.jpeg
    53,6 KB · Görüntüleme: 405
Tek çizgi silik biraz daha önce böyle olmamıştı belki yine değilimdir heveslendim beyaz bir akıntıda var

B
Merhaba iyi akşamlar
7 aylık evliyim ve bebeğimiz olsun istiyoruz hayırlısı ile tabii🙏🏻🙏🏻Adetime 4 gün var inanılmaz bir karın ve bel ağrısı var özellikle göğüs altım ağrıyor kasık değil göğüslerim şiş karınım şiş adetten mi yoksa hamilemiyim bilmiyorum 🤷‍♀️ Miratech gebelik testi yaptım tek çizgi ve silik çıktı bugün çok az bir defa midem bulandı ve kabızlık var bu durumları yaşayan var mı ?Gebelik testinin resmini de paylaştım
Bozuk test çünkü çizginin arkası pembe olmuş onun bembeyaz olması lazım arka tarafın yeni bir testle tekrarlayın bide mide bulantısı için suan çok erken genelde psikolojik oluyor genelde.

Ben de göremedim çizgiyi ama erken gebelik testi değilse adetiniz geçmeden çıkmaz zaten.
Adetime 1 hafta kala 10,6 olan değer çıktı freely marka test ile 😅 10 tanesini 13 tlye almıştım toplu olarak. Erken gebelik testleri ticari pazarlama yöntemi bence 🤭

Yarın sabah ilk idrarınızla productor marka erken gebelik testi ile denemenizi tavsiye ederim. Varsa onda %100 çıkar, silik falan da çıkmaz.
Benim 3 gün kala kabak gibi çift çizgi çıktı.

adetime 4 gün var belkide beklemeliyim yada adet belirtisi bendekiler hepinize teşekkür ederim.

Adet belirtisi bendeki belkide yine hayal kırıklığı olacak bekleyeceğim 4-5 gün daha

Back