• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim?

Pinar24

Pınar
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
9
9
6
28
5 senedir evliyim çocuğum yok simdi bebek istiyoruz iki hafta oldu ve simdi kasiklarda ve belde agri oluyo ve kasiklarimda olan agri adet agrisi gibi adetime 12 gun var hamile olabilirmiyim? 😊😊

Insallah olursun canım benım ne dıyelım adet ve hamılelık belırtılerı hemen hemen aynı o yuzden bısey dıyemıyorum Rabbım gonul muradını versın🌸

O kadar erken ki ne desek yalan olur yani. Beklemek lazım.

Bebek isteneye iki hafta evvel baslamissan,kaşık agrin varsaaaaa bere adet ağrısı gibiyseeee Allah bilir,ben bilmem. Allah gönlünüze göre versin inşallah da daha iki haftadir bebek istiyirmussunuz niye bu kadar güldüm bu konuya anlamadım,Allah hayırlı nasip etsin.

Of bu belirtiler insanı öldürecek benim de beyaz akintim oldu kesildi son 2 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum 😑

Bebek isteneye iki hafta evvel baslamissan,kaşık agrin varsaaaaa bere adet ağrısı gibiyseeee Allah bilir,ben bilmem. Allah gönlünüze göre versin inşallah da daha iki haftadir bebek istiyirmussunuz niye bu kadar güldüm bu konuya anlamadım,Allah hayırlı nasip etsin.
Aynı şey bana da oldu. İsim anne adayı mıyım, konu hamile miyim? :D

5 senedir evliyim çocuğum yok simdi bebek istiyoruz iki hafta oldu ve simdi kasiklarda ve belde agri oluyo ve kasiklarimda olan agri adet agrisi gibi adetime 12 gun var hamile olabilirmiyim? 😊😊
12 gün fikir beyan etmek için çok erken. Hakkınızda hayırlısı olsun, nasip olur inşallah.

Kızlar hamilelik ilk adet gecikmesi döneminde veya tam adet günü su gibi sarı akıntı oluyor :) ben de öyle olmustu belki adet gününüz de ya da geçince görürseniz aklınızda olsun :)

Mesaj tekrari

Tam aradığım şey bu sarı akıntı geliyor acaba diyorum devamı gelecek mi kahverengi olacak mı 4 gün geciktim
Kızlar hamilelik ilk adet gecikmesi döneminde veya tam adet günü su gibi sarı akıntı oluyor :) ben de öyle olmustu belki adet gününüz de ya da geçince görürseniz aklınızda olsun :)

Back