Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar ben 7 ekimde kürtaj oldum 1 bucuk aylık bebegimin kalp atısı durduğu için 1 Aralık da kan testi verdim 5.99 cıktı 4 Aralık da 30. 78 degerine ulastı sizce hamilemiyim?
Merhabalar ben 7 ekimde kürtaj oldum 1 bucuk aylık bebegimin kalp atısı durduğu için 1 Aralık da kan testi verdim 5.99 cıktı 4 Aralık da 30. 78 degerine ulastı sizce hamilemiyim?
Öncelikle sana bunu yazdığım için çok çok özür dilerim canım bende evlat istiyorum ve böyle bir yorum yazdığım için bile üzülüyorum ama beta ilerlemen sağlıklı değil 5. 99 çıkmış 4 aralıkta tekraryapmışsın düşük çıkmış biraz bekle istersen ama inşallah düzelir yazdığım için üzgünüm inşallah sağlıklı gebeliktir ben yanılıyorumdur