Aşılama ve hamilelik

Teşekkür ederim o da çok korkutucu maşallah nasıl dayandınız 😊
hayırlı olsun size der saglıkla kucagımıza alalım inşallah🌸 Bizim de umudumuz yoktu tüp bebege ocakta mı basladak aralıkta devam mı etsek diye konusuyordık inşallah bir aklılık olmaz yarın tekrar test verecegım 🙏🏼🫶🏼

rahim filmi bşraz öyleydı 1/2 dakkalım agrı cidden zorladı ama aşılama da hıcbır şey yok🙏🏼

hayırlı olsun size der saglıkla kucagımıza alalım inşallah🌸 Bizim de umudumuz yoktu tüp bebege ocakta mı basladak aralıkta devam mı etsek diye konusuyordık inşallah bir aklılık olmaz yarın tekrar test verecegım 🙏🏼🫶🏼
içini ferah tut her şey çok güzel ilerleyecek :)

Merhabalar . Ben 30 ekimde aşılama yaptırdım. İlk aşılamamdı. Doktor 13 ünde kan vermemi söyledi yarın sabah verecegım ama dayanamadjm bgn erken gebelik testi yaptım. Bu saatte ancak yapabildim. Test bariz şekilde pozitif görsel de ekledim. Testi yaptıgım gibi de cıktı 1 dakika bile gecmemıstı. Yanılma payı ne kdar acaba, aşılamadaki iğnelerden olabilir mi sevinelim mi bilemedim 😇
Merhaba yumurta boyutlarını biliyor musunuz kaç yumurta vardı ? Hayırlı olsun bu arada🥰

Merhabalar . Ben 30 ekimde aşılama yaptırdım. İlk aşılamamdı. Doktor 13 ünde kan vermemi söyledi yarın sabah verecegım ama dayanamadjm bgn erken gebelik testi yaptım. Bu saatte ancak yapabildim. Test bariz şekilde pozitif görsel de ekledim. Testi yaptıgım gibi de cıktı 1 dakika bile gecmemıstı. Yanılma payı ne kdar acaba, aşılamadaki iğnelerden olabilir mi sevinelim mi bilemedim 😇
Hayırlı olsun canım belirtilerini yazar mısın

Bende üçüncü aşılamamda, tam umudum bittiğinde, tutmaz bu yapcak tüp bebeğe geçerim bu da olsun madem dediğim aşılamamda, baştan savdığım umursamadığım aşılamamda hamile kaldım 🥰🥰🥰 çok şükür. Daha 6+5 im bende
Hayırlı olsun sizede inşallah 🙏🏼 sağlıkla kavuşalım bebeklerimize
Hayırlı olsun canım belirtilerin neydi

Yani adet gününüzden baya önce başladı hala devam ediyor değil :)
Evet ben hiç ihtimal vermemiştim o yüzden hamile olduğuma. şuan bilmesem kendime hamileyim demem. ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne bir tiksinme hiç yok. :KK70: :KK70:

Evet ben hiç ihtimal vermemiştim o yüzden hamile olduğuma. şuan bilmesem kendime hamileyim demem. ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne bir tiksinme hiç yok. :KK70: :KK70:
Merhaba aşılamada böyle pozitif haberler duyunca çok seviniyorum. Dilerim kucağınıza sağlıklı bir şekilde almak nasip olur. Ben de dün aşılama oldum. Çok heyecanlıyım. Aşılamadan sonra bir ilaç kullandınız mı?

Merhaba aşılamada böyle pozitif haberler duyunca çok seviniyorum. Dilerim kucağınıza sağlıklı bir şekilde almak nasip olur. Ben de dün aşılama oldum. Çok heyecanlıyım. Aşılamadan sonra bir ilaç kullandınız mı?
Ben üçüncü aşılamamda hamile kalabildim. ama tabi çok umutsuz olduğum için hiç önem vermedim. tüp bebeğe geçmek için basamaktı benim için. o kafaya girmiştim.
şuan saadece folic asit ve duspaston rahim kalınlaştırıcı ilaç kullanıyorum. bebeğin düşmemesi için verdi doktor

X