• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

nazaan

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
2
0
6
32
Hanımlar 17 aylık kizim var emziriyorum kaç aydır günüm hiç şaşmaz 9 unda adet olurum bu ay ilk defa geciktim beni bi korku aldı hamile olabilirmiyim acaba böyle bi durumla karşılaşan varmi aranızda:( adet sancısı gibi hafif hafif bi ağrı vurup geciyo adet olacakmışım gibi oluyorum ama en ufak leke bile yok bebeğim memeden başka bişey yemiyo icmiyo onun için tedirginim daha ikinci bebeğe hazır değilim.korunuyoruz da ama yine de ne bilim korkuyorum :(

Test yapsanız. .

Hanımlar 17 aylık kizim var emziriyorum kaç aydır günüm hiç şaşmaz 9 unda adet olurum bu ay ilk defa geciktim beni bi korku aldı hamile olabilirmiyim acaba böyle bi durumla karşılaşan varmi aranızda:KK43: adet sancısı gibi hafif hafif bi ağrı vurup geciyo adet olacakmışım gibi oluyorum ama en ufak leke bile yok bebeğim memeden başka bişey yemiyo icmiyo onun için tedirginim daha ikinci bebeğe hazır değilim.korunuyoruz da ama yine de ne bilim korkuyorum :KK43:
Mevsimsel ola bilir benimde hiç sekmezdi bu ay 5 gün gecikti tahlil yaptırdım eve geldim regl oldum şaka gibi

Mevsimsel ola bilir benimde hiç sekmezdi bu ay 5 gün gecikti tahlil yaptırdım eve geldim regl oldum şaka gibi
Yeni başladığınız bir ilaç vs varmı? Geçen ay ben de tiroidlerime bağlı olarak bir ilaç kullanmaya başlamıştım ve bugüne kadar hiç gecikmeyen günü gününe gelen reglim bu ay 5 gün gecikmişti ilk defa; ben de heveslenmiştim hatta bebek istediğimiz için. Doktoruma sorduğumda ilaç yapmış olabilir demişti. Tabiki herhangi birşeydendir demiyorum ama değişik birşey almak bile etkiliyor bünyeyi bazen.

Hayır ilaç kullanmıyorum sadece 2 hafta önce parol kullandım üşürmüştüm boğaz agrım vardı.onun dışında stresli bi dönemden geçtim yakın zamanda.onlara bağlı olabilir mi acaba

Hanımlar 17 aylık kizim var emziriyorum kaç aydır günüm hiç şaşmaz 9 unda adet olurum bu ay ilk defa geciktim beni bi korku aldı hamile olabilirmiyim acaba böyle bi durumla karşılaşan varmi aranızda:KK43: adet sancısı gibi hafif hafif bi ağrı vurup geciyo adet olacakmışım gibi oluyorum ama en ufak leke bile yok bebeğim memeden başka bişey yemiyo icmiyo onun için tedirginim daha ikinci bebeğe hazır değilim.korunuyoruz da ama yine de ne bilim korkuyorum :KK43:
Emziren annelerde gecikme yaşanır siz yinede test yapın

Back