Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilemiyim sizce?? Adetim duzenlidir yarin olmasi gerekiyordu ama supelenip test yaptim dun ve bir gun, dun daha solukdu bugunde bu iki testi ayni anda yaptim emin olmak icin yardim edin
Hamilemiyim sizce?? Adetim duzenlidir yarin olmasi gerekiyordu ama supelenip test yaptim dun ve bir gun, dun daha solukdu bugunde bu iki testi ayni anda yaptim emin olmak icin yardim edin
Her bir test için yeni bir konu açarsanız yandık
Küfür etmedim hakaret etmedim. İkinci çizgi gayet net kör olsa görür. Yardım edinn yardım edin diyip görmezden gel demekte ayrı bir komik. Diğer konuya da insan gibi hayırlı olsun yazdım zaten. Atarlanmana gerek yok .