Hamilemiyim ??

Dery dry

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2019
11
2
1
35
Merhabalar bi sorum.olacak yardimci olurmusunuz benim.gibi yasayanlar varmidir benim adetim 1.mayista bitti ve bi sonraki adetim 24 mayista henuz daha 12 gun gecmesine ragmen hafif pembe renkte akinti gibi lekelenme var 2 gundur boyle devam ediyor ara ara sizce nedendir

Yerleşme kanaması da olabilir yumurtanız yeni çatlıyordur o da olabilir.

Canım adet gününe kadar bekle eğer olmazsan test yap o zaman çıkar şuan erken çıkmayabilir

Canım adet gününe kadar bekle eğer olmazsan test yap o zaman çıkar şuan erken çıkmayabilir
Evet akinti 3 4 gundur devam etti bugun gelmedi test yaptim.dun negatifti adetime 1 hafta var biraz daha bekleyeyim sonra bidaha denerim umut ediyorum.ins olmustur cunku subat ayinda 10 haftalik dusuk yaptim cok istiyorum olmasini acaba stres yaptigim icinmi bole iki adet arasinda geldi bilmiyorum ama agrim siIm yok tek leke gibi geldi iste

Evet akinti 3 4 gundur devam etti bugun gelmedi test yaptim.dun negatifti adetime 1 hafta var biraz daha bekleyeyim sonra bidaha denerim umut ediyorum.ins olmustur cunku subat ayinda 10 haftalik dusuk yaptim cok istiyorum olmasini acaba stres yaptigim icinmi bole iki adet arasinda geldi bilmiyorum ama agrim siIm yok tek leke gibi geldi iste
İnşallah olur canım. Sana tavsiyem zamana bırak, stres yapma. Devamlı düşündükçe psikolojin bozulur. Mesela her şeyi hamilelik belirtisi olarak görmeye başlarsın. Sonra olmayınca çok üzülürsün. Rabbim en hayırlı zamanda en sağlıklısını nasip etsin canım. Güzel haberler alırsın inşallah.

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Merhabalar bi sorum.olacak yardimci olurmusunuz benim.gibi yasayanlar varmidir benim adetim 1.mayista bitti ve bi sonraki adetim 24 mayista henuz daha 12 gun gecmesine ragmen hafif pembe renkte akinti gibi lekelenme var 2 gundur boyle devam ediyor ara ara sizce nedendir
vala yazını okudum aynı durumdayım.bende bitiş 1 mys 14 mys sabahı peçeteye biraz leke geldi 2-3 dmla geldi o bitek ovulsyn testı cuma 10 mysta çift çizgiydi .beklioırum bende 24 mayıs adet günüm ama kan sulandırıcı içiyorum bn 2 aydır belki o yapmıstır diyorum .ümit etmek istemyorum 2 yıl oldu

Yumurtlama lekelenmesi gibi geldi bana . Rabbim hayırlısını nasip etsin 🙏🏻

• Beğen
Reactions: Cac
hayırlısı bu cumartesi regl günüm bekleyip görecez.benimde aynı durum ama benim peceteyle kaldı 2 -3 damla. salı sbh

Son düzenleyen: Moderatör:
vala yazını okudum aynı durumdayım.bende bitiş 1 mys 14 mys sabahı peçeteye biraz leke geldi 2-3 dmla geldi o bitek ovulsyn testı cuma 10 mysta çift çizgiydi .beklioırum bende 24 mayıs adet günüm ama kan sulandırıcı içiyorum bn 2 aydır belki o yapmıstır diyorum .ümit etmek istemyorum 2 yıl oldu
Rabbim herkesin gonlune gore versin insallah hamilesindir canim bende randevu aldim yarin doktora gidicem bakalim ne dicek 2 ay once dusuk yaptim ama ustune 2 kez adet gordum diyorum acaba orda kalan kalintilarmi geldi fazlada dusunmemeye calisiyorum uzulmemek icin bakalim ne dicek doktor.

hayırlısı benimde cumartesi regl günüm bi tane gebelik testim var yarın yapım diyorum erken gebelikti. haberleşelim benim dünden beri sol kasıgım sürekli agrıyo batıyor ama çok hayra yormıcam bi sene oncede 2 ay boyunca sürekli agrımıstı bebiş yoktu hiç

vala benim olmadı bu sabah gebelik testi negatif hayırlısı artık

vala benim olmadı bu sabah gebelik testi negatif hayırlısı artık
Bende persembe gunu doktora gittim ultrasonla bakti yumurtam gorunuyodu kanaldan rahime dogru gidiyo dedi 2 hafta sonra tekrar test yap adet olmazsan dedi ins kalmisimdir bakalim bekliyorum normalde dun adet olmam gerekirdi 1 gun gecikti ins olmam

• Beğen
Reactions: Cac
Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Bende ayni seyi yasadim canim bu ay ayni gun adet olduk bizde o gunlerde dikkat ettik yumurtlama gunune persembe gunu doktora gittim bendede lekelenme oldu doktor dedi yumurtan gorunuyo kanalda gec dollenme olabilir oyuzden test negatif cikmistir adetin gecikirse 1 hafta sonra tekrar test yap ins Allahin izniyle olmustur diye umut ediyorum suan adetimi 3 gun gecti bakalim hayirlisi sende bi doktora gorun emin olmak icin

Bende ayni seyi yasadim canim bu ay ayni gun adet olduk bizde o gunlerde dikkat ettik yumurtlama gunune persembe gunu doktora gittim bendede lekelenme oldu doktor dedi yumurtan gorunuyo kanalda gec dollenme olabilir oyuzden test negatif cikmistir adetin gecikirse 1 hafta sonra tekrar test yap ins Allahin izniyle olmustur diye umut ediyorum suan adetimi 3 gun gecti bakalim hayirlisi sende bi doktora gorun emin olmak icin
insallah hamileyizdir canim ikimizde :anneadayı::KK200:

Kızlar banada bi akıl verin lütfen🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Bende 14 mayısta adet oldum bu ayda 8 inde olacaktım olmadi önce evde yaptim test negatif cıktı sonra doktora gittim ordada 0.100 cıktı. Ikinci kez yine test yaptim ondada yarısı pembe cıktı ve yine doktora gittim ordada değerim 1 cıktı. Şuan hastalanmadım hala ne yapayım 9 yıldır ilk defa böyle oldum inşallah vardır ama hiç bir belirti yok yardım edin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

2 gun bekle kan testi ver ine 2 güne çıkar sonuç beklemek zor ama inş vardır

Back
X