Hamilemiyim ?

Canim bende egun kala yapmistim silik cikmisti, su an hamileyim.
Bir kan testi yaptırırsan net sonuç alırsın.

Adet günün gecmeden test yapma derim hatta bikaç gün gecmesini bekle

Kan testi kesin sonuç

Hamilesin canım büyük ihtimal kan testine git hemen bize de haber ver olurmu (:
Merhaba arkadaşlar 7 aylık evliyim gebelik olmadı birtürlü bugün adetime 2 gün var test yaptım silik çıktı . Yanıltma payı var mı? Hamile miyim sizce

Eklentiler

• 15536975750289068809927076993703.webp
    15536975750289068809927076993703.webp
    73,5 KB · Görüntüleme: 50
Hamileyseniz hayirli olsun. Ama neden daha 7 aylik evliyken adetinizin beklenen gunu bile gelemisken kosa kosa test aliyorsunuz? Biraz evliliginizin tadini çıkarın. Cocuk sahibi olmaya odakli yaşamak neden? Allah vermeyebilir, yazik degil mi bu hevesinize, bu odak noktanıza? Mis gibi yeni evlisiniz gezin tozun tadini çıkarın

Hamileyseniz hayirli olsun. Ama neden daha 7 aylik evliyken adetinizin beklenen gunu bile gelemisken kosa kosa test aliyorsunuz? Biraz evliliginizin tadini çıkarın. Cocuk sahibi olmaya odakli yaşamak neden? Allah vermeyebilir, yazik degil mi bu hevesinize, bu odak noktanıza? Mis gibi yeni evlisiniz gezin tozun tadini çıkarın
Ah ah bnde boyleydim şimdi sorsalar bir sene gezer tozardim :işsiz:

Canım biz evliliğimiz başlamadan önce çok zor süreçten geçtik ve bu bebeğin bize iyi geleceğine inandık ayrıca ben üniversitede okuyorum ama allah dağına göre kar veriyor

Canım biz evliliğimiz başlamadan önce çok zor süreçten geçtik ve bu bebeğin bize iyi geleceğine inandık ayrıca ben üniversitede okuyorum ama allah dağına göre kar veriyor
Hamileyseniz zaten birsey demiyorum sadece hayirli olsun demek düşer. Ama nacizane kendi fikrim. Size degilse de belki bir baskasinin kulagina kupe olur. Cok sukur evliligimde hic bir zaman problem olmadi ama 4.5 yil sonra oldu bebeğimiz. Gezdik tozduk, yedik içtik, istedigimiz saatte uyuduk uyandik, tatillere gittik vs. Bu her evlilik icin olmasi gereken, tadi cikarilmasi gereken bir süreç. Hem eslerin birbirini tanimasi bakimindan, hem de evlilikteki o ilk hevesi alıp cocuga daha iyi odaklanabilmek bakimindan. Su an aklimda hic "ah bebek yokken sunu da yapsaydim" diyebilecegim birşey yok. Bebek olduktan sonra geri donusu yok, o yuzden bebeksiz donem ne kadar uzun olursa o kadar tatli oluyor. Zaten yasiniz genc belli ki, ogrencisiniz. Bilmiyorum adet gunu bile gelmeden test yapacak kadar aceleniz nedir

Back
X