• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Ozge_61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2018
88
33
3
31
kızlar dün test yaptım çift çizgi ikinci çizgi soluk ama gözle görülebilecek kadar da net hastaneye gittim kan verdim 0.22 çıktı gebelik yok dedi adetim5 gün gecikti ve bütün hamilelik belirtilerim var bişey anlamadım olursa ilk hamilelik olacak

kızlar dün test yaptım çift çizgi ikinci çizgi soluk ama gözle görülebilecek kadar da net hastaneye gittim kan verdim 0.22 çıktı gebelik yok dedi adetim5 gün gecikti ve bütün hamilelik belirtilerim var bişey anlamadım olursa ilk hamilelik olacak
Direk kan testi yaptırın bazen idrar testinde cikmiyor

Yaptırdım zaten fakat değerim suan düşük çıktı çok erken dediler büyük ihtimal hamilesin diyo herkez daha gecikmem yeni diye çıkmadıgını söylüyorlar
Kan da belli olur çogunlukla ama istisnalarda oluyor insallah vardır

Bildiğim kadarıyla önce kana sonra idrara geçiyor bhgc denilen hormon.belki testin bozuktu. Inşallah hamilesindir canım

Kuzum inşallah olur ya canını sikma ben yedi aydır uğraşıyorum bendede tik yok herşeyi hayırlısı

Merabalar benim adetim 17si 6sinda 1 damla lekelenme ve 23undeyken 1 haftalik gecikmem oldu ama 1.20 cikti kan sonucu gebelik yok dendi 31 aralikda da 0 cikmisti yukselme var gibi dusunuyom.tarlusal yazdi ama icmek istemedim yukselirmi acaba

Back