• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLEMİYİM

bluees3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2017
2.019
410
53
Kizlar merhaba 1.5 yıldır evliyim . Benim adetlerim hep düzensiz. Adet olacağım gün ağrım olmasın diye majezik içtim. 3 gün boyunca açık kahverengi lekeler geldi (Lekeler bir pedi doldurmayacak kadardı) acaba ilaçtan mi öyle oldu. Yoksa üstüne mi gördüm. Bebeğimin olmasını da cok istiyorum. Kızlar aranızda böyle birşey yaşayıpta hamile olduğunu öğrenen oldu mu?

Test yaptınızmı varsa çıkar
Rabb'im gönlünüze göre versin inşaAllah

Test yapın varmi yokmu öğrenmiş olursunuz :KK66:

bu durumu yaşayan varmı varsa ona göre
test yapacağım veya yapmayacağım.
yok niye test yapmadın gibi yorumlarla gelmeyin. test yapmayı bende biliyorum heralde

bu durumu yaşayan varmı varsa ona göre
test yapacağım veya yapmayacağım.
yok niye test yapmadın buraya soruyorsun gibi yorumlarla gelmeyin
Herkes farklı şeyler yaşar canım. Emin olmak için test yapman lazım. Burda kimse sana evet kesinlikle hamilesin yada asla hamile olamazsın diyemez. Test yapıp öğrenebilirsin ancak bunu. Arkadaşlarda bundan bahsetmiş. O kadar çok ki buraya hamile miyim yazan belirtilerden hamilelik öğrenilemez. Zaten adet ve hamilelik belirtileri de aynıdır. Test yaparak cevabı öğrenebilirsin canım

Herkes farklı şeyler yaşar canım. Emin olmak için test yapman lazım. Burda kimse sana evet kesinlikle hamilesin yada asla hamile olamazsın diyemez. Test yapıp öğrenebilirsin ancak bunu. Arkadaşlarda bundan bahsetmiş. O kadar çok ki buraya hamile miyim yazan belirtilerden hamilelik öğrenilemez. Zaten adet ve hamilelik belirtileri de aynıdır. Test yaparak cevabı öğrenebilirsin canım
güzel yorumun için teşekkür ederim canım en kısa zamanda test yapacağım

Eklentiler

• Kardelen.jpg
    Kardelen.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 259
Back