Hamilemiyim???

BusraM95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
10
1
1
29
Merhabalar, yardimci olursaniz cok sevinirim. 9 aylik evliyim esimle geri cekilme yoluyla birlikte oluyoruz adet döngüm 26 27 ama bu ay 31 deyim ve hala olmadim sık idrara cıkma bazen midede yanma seyirme ve gazım cok fazla sol kasigimda ve belimde batmalar agrilar basladi bugun adetmi olucam gebe olma ihtimalim olabilirmi bilemedim heyecanlandim acikcasi sizlerden fikir almak istiyorum icin test icin biraz daha gecikmesini beklemeliyim sanirim

söyledikleriniz hamilelik belirtileri olabilir yinede test size daha iyi yanıt verecektir

Kesin sonuc anca gebelık testiyle belli olur.hatta kan testı yaptırırsan daha emin olursun.Test için beklenen e gerek yok canım.zaten belirtiler gebelıgın işaretiyse testtede cok cabuk çıkar.emın ol

Kesin sonuc anca gebelık testiyle belli olur.hatta kan testı yaptırırsan daha emin olursun.Test için beklenen e gerek yok canım.zaten belirtiler gebelıgın işaretiyse testtede cok cabuk çıkar.emın ol
Cok tesekkurler planli bi gebelik olmucak ama tabiki icimde bi sevinc oldu gec dollenme gibi bi durum varsa ve ne gatif sonuc alirsam hemen idrarda hayal kirikliginada ugramak istemiyorum bi an once ogrenmekte istiyorum ozaman en iyisi kan testi yaptirmak

Annelik iç gudusu.emın ol sevgisi hemen kalbimize düşüyor.benımde 2.cocugum korunurken olmuştu.ılk testte yaptıgımda bir sok yaşamıştım ama daha sonra sanki isteyerek ve bilerek yapmışım gibi hissetmeye başladım kendimi.Hayatta tarif edilemeyecek heyecanı ve sevgisi çok farklı olan duygular bunlar.Her kadına rabbım bu duyguları yasatsın inşallah.

Amin inşallah. Guzel haberler alirim bende umarım :) Beyaz bi akıntım oldu adet oldum sandım ama yok hala olan herseyden bi belirti cikartmaya calisiyorum suanda ::))

Amin inşallah. Guzel haberler alirim bende umarım :) Beyaz bi akıntım oldu adet oldum sandım ama yok hala olan herseyden bi belirti cikartmaya calisiyorum suanda ::))
Bence Sabah ilk işin gıdıp bır gebelık testı alıp yapmak olsun.içindekı şişeden bıran önce kurtulmuş olursun.varsa kendini gebelıgıne hazırlarsın.yoksa hayırlısı deyıp yoluna devam edersın

Bencedee cok tesekkur ederim tekrar hayirlisi insallah :)

Bnm hamilelik belirtilerim olmadı. Sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı o kadar.Herkeste değişiklik gösteriyor. Bence test yapın.

Bnm hamilelik belirtilerim olmadı. Sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı o kadar.Herkeste değişiklik gösteriyor. Bence test yapın.
Evet öyleymis bu ay bi degisik hissediyor cok fazla gecikmedi henuz ama bilmiyorum acabami diyorum yarin yapicam

Kan testi yaptirdim ama sonuc yarin sabah cıkıcak hala gelen gidende yok bakalim yarin olmaz simdi :)

Bugun kanamam oldu adet oluyorum sandim ama surekli devam eden bi kanama degil cok daha az ve acik kahverengi lekelenme tarzinda olmaya devam ediyo aadetmi oluyorum yoksa yerlesme kanamasi dediklerimi anlayamadim iice stres oldum noluyo bana acaba yaaa

Sonuç nedir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…