Merhabalar, yardimci olursaniz cok sevinirim. 9 aylik evliyim esimle geri cekilme yoluyla birlikte oluyoruz adet döngüm 26 27 ama bu ay 31 deyim ve hala olmadim sık idrara cıkma bazen midede yanma seyirme ve gazım cok fazla sol kasigimda ve belimde batmalar agrilar basladi bugun adetmi olucam gebe olma ihtimalim olabilirmi bilemedim heyecanlandim acikcasi sizlerden fikir almak istiyorum icin test icin biraz daha gecikmesini beklemeliyim sanirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilemiyim???
- Konu Sahibi BusraM95
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?söyledikleriniz hamilelik belirtileri olabilir yinede test size daha iyi yanıt verecektirMerhabalar, yardimci olursaniz cok sevinirim. 9 aylik evliyim esimle geri cekilme yoluyla birlikte oluyoruz adet döngüm 26 27 ama bu ay 31 deyim ve hala olmadim sık idrara cıkma bazen midede yanma seyirme ve gazım cok fazla sol kasigimda ve belimde batmalar agrilar basladi bugun adetmi olucam gebe olma ihtimalim olabilirmi bilemedim heyecanlandim acikcasi sizlerden fikir almak istiyorum icin test icin biraz daha gecikmesini beklemeliyim sanirim
Tesekkur ederim yarin ilk is bi idrar testi yapiyim ben :)söyledikleriniz hamilelik belirtileri olabilir yinede test size daha iyi yanıt verecektir
Cok tesekkurler planli bi gebelik olmucak ama tabiki icimde bi sevinc oldu gec dollenme gibi bi durum varsa ve ne gatif sonuc alirsam hemen idrarda hayal kirikliginada ugramak istemiyorum bi an once ogrenmekte istiyorum ozaman en iyisi kan testi yaptirmakKesin sonuc anca gebelık testiyle belli olur.hatta kan testı yaptırırsan daha emin olursun.Test için beklenen e gerek yok canım.zaten belirtiler gebelıgın işaretiyse testtede cok cabuk çıkar.emın ol
Annelik iç gudusu.emın ol sevgisi hemen kalbimize düşüyor.benımde 2.cocugum korunurken olmuştu.ılk testte yaptıgımda bir sok yaşamıştım ama daha sonra sanki isteyerek ve bilerek yapmışım gibi hissetmeye başladım kendimi.Hayatta tarif edilemeyecek heyecanı ve sevgisi çok farklı olan duygular bunlar.Her kadına rabbım bu duyguları yasatsın inşallah.
Cok tesekkurler planli bi gebelik olmucak ama tabiki icimde bi sevinc oldu gec dollenme gibi bi durum varsa ve ne gatif sonuc alirsam hemen idrarda hayal kirikliginada ugramak istemiyorum bi an once ogrenmekte istiyorum ozaman en iyisi kan testi yaptirmak
Amin inşallah. Guzel haberler alirim bende umarım :) Beyaz bi akıntım oldu adet oldum sandım ama yok hala olan herseyden bi belirti cikartmaya calisiyorum suanda ::))Annelik iç gudusu.emın ol sevgisi hemen kalbimize düşüyor.benımde 2.cocugum korunurken olmuştu.ılk testte yaptıgımda bir sok yaşamıştım ama daha sonra sanki isteyerek ve bilerek yapmışım gibi hissetmeye başladım kendimi.Hayatta tarif edilemeyecek heyecanı ve sevgisi çok farklı olan duygular bunlar.Her kadına rabbım bu duyguları yasatsın inşallah.
Bence Sabah ilk işin gıdıp bır gebelık testı alıp yapmak olsun.içindekı şişeden bıran önce kurtulmuş olursun.varsa kendini gebelıgıne hazırlarsın.yoksa hayırlısı deyıp yoluna devam edersınAmin inşallah. Guzel haberler alirim bende umarım :) Beyaz bi akıntım oldu adet oldum sandım ama yok hala olan herseyden bi belirti cikartmaya calisiyorum suanda ::))
Bencedee cok tesekkur ederim tekrar hayirlisi insallah :)Bence Sabah ilk işin gıdıp bır gebelık testı alıp yapmak olsun.içindekı şişeden bıran önce kurtulmuş olursun.varsa kendini gebelıgıne hazırlarsın.yoksa hayırlısı deyıp yoluna devam edersın
- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Evet öyleymis bu ay bi degisik hissediyor cok fazla gecikmedi henuz ama bilmiyorum acabami diyorum yarin yapicamBnm hamilelik belirtilerim olmadı. Sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı o kadar.Herkeste değişiklik gösteriyor. Bence test yapın.
Yarın bilgilendirmeden bizi de sevınırım.bakalım testın sonucu ne olacakEvet öyleymis bu ay bi degisik hissediyor cok fazla gecikmedi henuz ama bilmiyorum acabami diyorum yarin yapicam
Haber veririimmYarın bilgilendirmeden bizi de sevınırım.bakalım testın sonucu ne olacak
Bence de gecmez zaman ama canım bir gebelık testı yapsaydın ya evde.Ben olsam dayanamazdım çatlardım meraktan.Kan testi yaptirdim ama sonuc yarin sabah cıkıcak hala gelen gidende yok bakalim yarin olmaz simdi :)
- 31 Ağustos 2017
- 2.764
- 3.874
- 83
Kan testi yaptirdim ama sonuc yarin sabah cıkıcak hala gelen gidende yok bakalim yarin olmaz simdi :)
1gun sonra gec degil mo saglik ocaginda mi yaptirdiniz??
Saglik ocagi evet internetten bakarim dedim ama ordada cikmadi daha sonuclar1gun sonra gec degil mo saglik ocaginda mi yaptirdiniz??
- 31 Ağustos 2017
- 2.764
- 3.874
- 83
Saglik ocagi evet internetten bakarim dedim ama ordada cikmadi daha sonuclar
Aynen internetten bakiliyo
Sonuç nedir canım.Bugun kanamam oldu adet oluyorum sandim ama surekli devam eden bi kanama degil cok daha az ve acik kahverengi lekelenme tarzinda olmaya devam ediyo aadetmi oluyorum yoksa yerlesme kanamasi dediklerimi anlayamadim iice stres oldum noluyo bana acaba yaaa