Hamilemiyim

Yay35

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
80
23
8
33
Kızlar merhaba benim adetim 19kasımdı son bu ay adet görmedim ve cuma günü pembemsi lekelenmem oldu ama çamaşırım bile lekelenmeden kurulanırken 2gün sürdü ve şuan kesildi ama arada sadece peceteye geliyo kurulanırken sizce hamilemiyim

Belkide hamilesindir böyle olan arkadaşlarda var en güzeli bi idrar testi yap yada kanda baktir

Tesekkür ederim belirsizlik çok kötü ya italyada oturuyorum resmi tatil burda çarşanbaya kadar mecbur beklicem açık eczane yok

En zoru da bu bekleme olayı RABBIM yardımcın olsun üstüne görme olabilir ama ihtimallede olmaz artık bekliceksinde türkiyede ki gibi nöbetçi eczane falan yok mu orada

O da kötü olmuş neyse çarşamba günü testi yapınca haber ver INŞAALLAH istediğin gibi olur RABBIM gönlüne göre versin canim

Ya ne saçma ilaç lazım olsa bulunmayacak mı nöbetçi eczane olmaz mı yaa inşaAllah hamilesindir canım istiyorsan

İnşallah canm istiyorum tabikide ya burda 6ay oldu geleli zaten tam alısamadkta ama baktm bulamadım ben iste

mrblar. bi hafta önce ovülasyon dönemimdi. 3 gün önce erken idrar testi yaptım silikte olsa ikinci çizgi vardı.Göğüslerim aşırı hassaslaştı. büyüme ve uçlarında kalınlaşma var. gün içinde midem bulanıyor hafif hafif. hastalığıma 5 gün kaldı sırtımda ve kasıklarımda ağrılar oluyor ara ara. sizce hamilelik belirtilerimi?

Fotograf yok mu

Canım idrar testinde silikde olsa çıktıysa ALLAH'IN izniyle hamişsin demek ama bence yinede bi kan testi yaptır belirtilerde var idrarda çıktıysa kanda garanti çıkar bi baktir

Hayırlı olsun canım evet hamişsin rabbim hayırlısıyla kucagna almayı nasip etsin benimde ilk hamileligimde seninki gibi çıkmıştı hayrlı olsun tekrar
Adet gününden önce mi test yapmıştınız
Bide belirtileriniz nasıldı yardımcı olur musunuz

Kanda test yaptırıp negatif çıkmasından korkuyorum açıkcası
Korkma bitanem yaptır sen ona göre davranırsın için rahat olur benim tüp bebek olduğu için testimi önceden yaptım ama herhangi bi belirti falanda aramadım ilaçlardan dolayı zaten hormonlar tavan oluyo her belirti anlaşilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…