- 29 Aralık 2017
- 52
- 21
- 3
- 30
Şimdi bi test daha yaptımm yorumlarınızı bekliyorummKorkma bitanem yaptır sen ona göre davranırsın için rahat olur benim tüp bebek olduğu için testimi önceden yaptım ama herhangi bi belirti falanda aramadım ilaçlardan dolayı zaten hormonlar tavan oluyo her belirti anlaşilmiyo
Canım hamılesınne kdr gectı adettınŞimdi bi test daha yaptımm yorumlarınızı bekliyorumm
Canımm geçmediki adetim ya daha 5 gün var anlamadım bende nasıl çıkıyor acaba erken mi döllenme oldu ama yumurtlama zamanlarımıda takip ediyordum oysaki bi bilen varsa aydınlatsın beni Allah rızası içinCanım hamılesınne kdr gectı adettın
Erken dolenmıstır canım adetı gecıkmeden ogrenen cok arkadasım var burda ama kesınlesmesı ıcın kan versen daha ıyı olur kuzumCanımm geçmediki adetim ya daha 5 gün var anlamadım bende nasıl çıkıyor acaba erken mi döllenme oldu ama yumurtlama zamanlarımıda takip ediyordum oysaki bi bilen varsa aydınlatsın beni Allah rızası için
İnşallah canım yarın gidicem hastaneye bakalım hayrlısı olsunErken dolenmıstır canım adetı gecıkmeden ogrenen cok arkadasım var burda ama kesınlesmesı ıcın kan versen daha ıyı olur kuzum
Guzel haberlerını beklıyoruz canım ınsallahİnşallah canım yarın gidicem hastaneye bakalım hayrlısı olsun
İnşallah canımm sende var mı bişeGuzel haberlerını beklıyoruz canım ınsallah
Var ama kuzum daha kesemı goremedım bendeİnşallah canımm sende var mı bişe
Amın kuzum ınsallah goorurumAyy hadi inşallah görürsün sende Allahım kimsenin kucağını bebeksiz bırakmasın inşallah
Senin ne gibi belirtilerin oldu canımmVar ama kuzum daha kesemı goremedım bende
Canım ALLAH'IN izniyle hamişsin sen daha da koyulaşmiş maşaallahŞimdi bi test daha yaptımm yorumlarınızı bekliyorumm
Canım benim hiç belirtim olmuyor hamileligimde bir kere bile ögürmedim sadece birkere baş dönmesi oldu siddetli okadar gününde yaptm canm bn ama pozitif ben eminimAdet gününden önce mi test yapmıştınız
Bide belirtileriniz nasıldı yardımcı olur musunuz
Bu daha belirgin canım sen hamilesin daha eminim artıkŞimdi bi test daha yaptımm yorumlarınızı bekliyorumm
En buyuk belırtıncanım adet gecıkmesıSenin ne gibi belirtilerin oldu canımm
İnşallah canım kan testi yaptırcam bugün bakalım hayrlısı olsunBu daha belirgin canım sen hamilesin daha eminim artık
Haberder et bızıde canımİnşallah canım kan testi yaptırcam bugün bakalım hayrlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?