Hamilemiyim

Şimdi bi test daha yaptımm yorumlarınızı bekliyorumm

Eklentiler

• 8F0617AA-C60D-4A9C-8564-3666D3F4CB40.jpeg
    23,7 KB · Görüntüleme: 62
Canımm geçmediki adetim ya daha 5 gün var anlamadım bende nasıl çıkıyor acaba erken mi döllenme oldu ama yumurtlama zamanlarımıda takip ediyordum oysaki bi bilen varsa aydınlatsın beni Allah rızası için
Erken dolenmıstır canım adetı gecıkmeden ogrenen cok arkadasım var burda ama kesınlesmesı ıcın kan versen daha ıyı olur kuzum

Cok koyu cikmis tebrikler hemen kan verin

Ayy hadi inşallah görürsün sende Allahım kimsenin kucağını bebeksiz bırakmasın inşallah

4 ay önce 6 aylik hamileligim erken dogumla son buldu kizimi dogumdan 4 saat sonra kaybettim.acisini hic gecirmicek biliyorum ama yeni bi evlat istiyorum bu ay ovulasyon tarihinde birlikte oldum hamilelere sormak istiyorum yemek borusunda yanma hisi sari renk idrar ve sari renk akinti ayni zmnda kasiklarimda batma var adetimi sorcak olursaniz bu ayki adetimi oldum fakat ben gebeligimde ustune gorme denilen adet gormusrum yine oyle olabilir diye dusunuyorum cunku adetim 3 gun surdu ve 3.gun sonrasi kahverengi akinti geldi cok uzun oldu siz hamilemiyim

Adet gününden önce mi test yapmıştınız
Bide belirtileriniz nasıldı yardımcı olur musunuz
Canım benim hiç belirtim olmuyor hamileligimde bir kere bile ögürmedim sadece birkere baş dönmesi oldu siddetli okadar gününde yaptm canm bn ama pozitif ben eminim

Bu ne demek kızlarr yorumlar mısınızzzz

Eklentiler

• 3FBE815D-145F-4B18-8B39-FDFB11D4817D.jpeg
    22,8 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…