• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Sizin ilk belirtileriniz bunlar mıydı? Bu ay 2 gün kaldi reglima ama bir türlu regl olacak gibi değilim her ay olan kasik agrılarım yok. Sol kasığımda bi dolgunluk var sanki ve sol kasık ve bacağımda ağrı var hareket ederken falan batıyor. Bide akıntım çok sık geliyor sanki regl olmuşum gibi koşup baktıracak kadar çok.
Beni aydınlatabilir misiniz beni sizde nasildi ilk ay?
Bnce bi test al canim cunku kasiklarda batmada bi belirti bnmde oyle olmustu

Merhaba kızlar. Adetim 2 gün geçti sürekli midem bulanıyor ama kusmuyorum kasık ağrısı ve göğüs uçlarında ağrı var. Akıntım da var gebelik istiyorum . Hamilemiyimdir daha ne kadar beklemeliyim. Daha önce bikaç kez test yaptım negatif hep tekrar yapıp üzülmek istemiyorum emin olmak istiyorum yardımcı olurmusunuz

Merhaba kızlar. Adetim 2 gün geçti sürekli midem bulanıyor ama kusmuyorum kasık ağrısı ve göğüs uçlarında ağrı var. Akıntım da var gebelik istiyorum . Hamilemiyimdir daha ne kadar beklemeliyim. Daha önce bikaç kez test yaptım negatif hep tekrar yapıp üzülmek istemiyorum emin olmak istiyorum yardımcı olurmusunuz
Canım test yapman gerekiyor bence buradan biz sana birşey söyleyemeyiz hem zaten 2 gün geçmiş yapabilirsen net sonuç alabilirsin geç döllenme değilse

Test yaptım canım pozitif çıktı beta hcg baktırdım 24 çıktı doktor çok ümit vermedi net bişey söylemek için henüz erken dedi aksi bir durum olmaz değil mi

Back