• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim yoksa :)

tubiiss

уαLnιz αcιLαяιм кσnυѕυуσя .. кiiмѕe dυумυуσя.!!
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
430
104
48
Merhabalar :) benim gecen hafta adetim bitti ve bebek calismalarina basladik 2gundur sol tarafimda rahmimin oldugu yer sanirim bisey var agri falan yok ama ne oldugunu anlayamadim hapsururken falan sikisiyo orasi surekli oramda bisey varmis gibi hissediyorum tarif edemiyorum nasil oldugunu kusura bakmayin birde goguslerimde belimde agri var ve dun gece yatarken basim dondu ve afedersiniz kusacak gibi oldum gecti ama bidaha olma
di sizce hamilemiyim ilk haftadan bebek kalirmi arkadaslar ?

Son düzenleme:
6 haftadan önce mide bulantısı olmuyor, psikolojik gözüküyor belirtilerin ama umarım hamilesindir

Merhabalar :) benim gecen hafta adetim bitti ve bebek calismalarina basladik 2gundur sol tarafimda rahmimin oldugu yer sanirim bisey var agri falan yok ama ne oldugunu anlayamadim hapsururken falan sikisiyo orasi surekli oramda bisey varmis gibi hissediyorum tarif edemiyorum nasil oldugunu kusura bakmayin birde goguslerimde belimde agri var ve dun gece yatarken basim dondu ve afedersiniz kusacak gibi oldum gecti ama bidaha olma
Mrb cnm biz 5 yillik evliyiz ve hep korunduk cocuk istemedik daha dogrusu esim istemedi maddi skntilardan dolayi sonra karar verdik cocuk yapmaya o gecede kalmisim bir hafta sonra test yaptim hamilelik soz konusuydu ama degerlerim dusuk cikiyodu yeni oldugu icin ve simdi rabbimin izniyle 2 aylik dunyalar tatlisi bi kizimiz var yani olabilirsin bi test yapmani tavsiye ederim:)

Bukadsr cabuk belirti olmaz , Mide bulantisida bukadar erken baslamaz...

Ama test yapsanda suan cikmaz , kan testinde bukadar erken cikarmi onuda bilmiyorum.
Beklemelisin....
Allah gonlune gore versin.

Bebegini Allah bagislasin cnm :) test yapcam bakalim insallah hamileyimdir bende 5senedir evliyim ve vajinismustum yendim cok sukur bebegim olsun istiyorum artik Allah'im bana ve isteyen herkese nasib etsin insallah

Bulanti bi kere oldu netten baktim butun belirtileri var bende olabilirmi acaba dedim pskolojikte olabilir bilmiyorum

Bebegini Allah bagislasin cnm :) test yapcam bakalim insallah hamileyimdir bende 5senedir evliyim ve vajinismustum yendim cok sukur bebegim olsun istiyorum artik Allah'im bana ve isteyen herkese nasib etsin insallah
Amiin canim rabbim isteyen herkese versin sanada cnm insallah guzel haberlerini aliriz icini ferah tut herseyde bir hayir vardir ve hayirlisini iste birseyi gonulden istersen rabbim veriyo:)

Amiin canim rabbim isteyen herkese versin sanada cnm insallah guzel haberlerini aliriz icini ferah tut herseyde bir hayir vardir ve hayirlisini iste birseyi gonulden istersen rabbim veriyo:)
İnsallah cnm cok sagol :)

Bu belirtiler için henüz erken cnm belli ki çok istiyorsun ama azıcık daha beklemen senin için daha iyi olur inşallah hamilesindir bize de buradan müjde verirsin

Adetin nekadar gecikti canım ben pek anlayamadım 1 hafta mi geciktin
Yok adetim 10gun oldu biteli ve korunmuyoruz 10gundur.
hemen kalirmi diye merak ettim bende

Yok cnm anca yumurtlaman bugünlerde olabilir ama hamilelik belirtisi imkanSz bence bukadar takma psikolojik

Yok cnm anca yumurtlaman bugünlerde olabilir ama hamilelik belirtisi imkanSz bence bukadar takma psikolojik
Oyle heralde bilmiyorum cnm test yapip bakcam yinede insallah vardir :)

Back