- 11 Nisan 2024
- 23
- 6
- 25
- Konu Sahibi Ayla aylin
Arkadaşlar merhaba yine ben. Bu ayda adete yakın ağrılarım artti çorabımı dahi giyemedim hormonlarım normal çıktı. Ultrasona bakınca doktor 17 tane kistin var dedi. Normalde adetim 21 nde olur gecen ay 26 sında oldugum icin bu ayda oyle olur diye bekledim.cok agrim olunca yumurtlama testim vardi 21 nde yaptim kopkoyu pozitif ertesi gun ve sonra tekrar yaptim yine pozitifti. Doktor kistin var deyince yunurtlamiyormuyum diye sordum bana hayır sag yumurtalığında bi tane yumurtan var dedi. Doktor cok ilgilenmedigi icin kafama takilani size soruyorum. Pcos ileri seviyede degilmis hamilelige engel demedi ancak adetim ertesi gun olmasi gerekirken neden hala yumurtam yumurtalikta acaba gec döllenme olabilirmi cunku pozitif veridgi gun ve sonrakileri degerlendirdim bunu doktor farkedemezmiydi.yada hala sansim var degerlendirmem gerekirmi. Adetim iki gun gecikmeli gecikti bile. Artik belime bacaklarima vuran agrilarim var. Sizce gec dollenmemidir test yapsan çikarmi yoksa umutlanmayip adet olmayimi beklemeliyim ?