Test alin yapin icinizde kurmaktan iyidirkızlar iyi geceler, 8 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum aşılama tüp bebek denedim olmadı fsh hormonumun yüksek olduğunu söyledi doktorlar ama adet olmama henüz beş gün var ama kasıklarımda ağrı, miğde bulantısı, baş ağrısı, uyku hali, halsizlik, akıntı, sık sık idrar çıkma var idrar yolu enfeksiyonu da olabilir diyorlar sizce
Bi şey çıktı mı canımyanma hissi ateş ve idrarda ağrı falan yok sadece karnımda anlam veremediğim bir şişkinlik var bu arada teşekkür ederim
gebelik testi yaptım bugün pozitif çıktı hastaneye gidip kan verdim sonucu yarın çıkacak gitmişken doktorda muane etti kese görünmüuor dedi bakalım yarın kan sonucu ne çıkacak hayırlısıBi şey çıktı mı canım
Hayırlısı olsun bende de aşırı bi şişkinlik var da ondan sordumgebelik testi yaptım bugün pozitif çıktı hastaneye gidip kan verdim sonucu yarın çıkacak gitmişken doktorda muane etti kese görünmüuor dedi bakalım yarın kan sonucu ne çıkacak hayırlısı
inşallah kan testide pozitif çıkar pek inanamıyorum çünkü doktor bana normal yollarla çocuk sahibi olmayacağımı söylemişti be tam sekiz senedir bekliyorum aşılama tüp bebek denedim olmadı bakalım inşallah sonunda üzülmemHayırlısı olsun bende de aşırı bi şişkinlik var da ondan sordum
Hafi ya kısmet valla inşallah olmuştur canım inşallahinşallah kan testide pozitif çıkar pek inanamıyorum çünkü doktor bana normal yollarla çocuk sahibi olmayacağımı söylemişti be tam sekiz senedir bekliyorum aşılama tüp bebek denedim olmadı bakalım inşallah sonunda üzülmem
inşallah canım inşallah seninde beklentilerin seni yanıltmaz adetin geçtiyse test yap yada hastaneye git beklemek kadar kötü bişey yok eğer adetin geçmediysede erken gebelik testi varmış şüpeleniyorsan al bi dene inşallah vardırgüzel haberlerini bekliyoruzHafi ya kısmet valla inşallah olmuştur canım inşallah
Ben adetm biteli çok oldu 2 kere test verdim 0.1. Ama zaten istemiyorduminşallah canım inşallah seninde beklentilerin seni yanıltmaz adetin geçtiyse test yap yada hastaneye git beklemek kadar kötü bişey yok eğer adetin geçmediysede erken gebelik testi varmış şüpeleniyorsan al bi dene inşallah vardırgüzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah hamilesinizdir ve sağlıkla kavuşursunuz mucizenizeinşallah kan testide pozitif çıkar pek inanamıyorum çünkü doktor bana normal yollarla çocuk sahibi olmayacağımı söylemişti be tam sekiz senedir bekliyorum aşılama tüp bebek denedim olmadı bakalım inşallah sonunda üzülmem
anladım ben böyle soranlanrı hep kendim gibi hamile kalmak istiyor sanıyorum kusura bakma hakkında hayırlısı olsun allah gönlüne göre versinBen adetm biteli çok oldu 2 kere test verdim 0.1. Ama zaten istemiyordum
inşallahİnşallah hamilesinizdir ve sağlıkla kavuşursunuz mucizenize
Inşallah kendiliğinden gelen güzel bir bebişin olur kan sonucun ciktimiinşallah kan testide pozitif çıkar pek inanamıyorum çünkü doktor bana normal yollarla çocuk sahibi olmayacağımı söylemişti be tam sekiz senedir bekliyorum aşılama tüp bebek denedim olmadı bakalım inşallah sonunda üzülmem
Test alin yapin icinizde kurmaktan iyidir
kan sonucunda beta hcg 168 çıktı doktor net bişey söylemedi üç gün sonra tekrar gel dedi sizin bu konuda fikriniz varmı? acabaInşallah kendiliğinden gelen güzel bir bebişin olur kan sonucun ciktimi
Sonuca göre gebesiniz 3 gün sonra gel dediyse doktor beta HCG yükselişini kontrol edicektir belki. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin.kan sonucunda beta hcg 168 çıktı doktor net bişey söylemedi üç gün sonra tekrar gel dedi sizin bu konuda fikriniz varmı? acaba
Daha adetiniz gecmemis, deger cok guzel, umarim saglikla kucaginiza alirsinizkan sonucunda beta hcg 168 çıktı doktor net bişey söylemedi üç gün sonra tekrar gel dedi sizin bu konuda fikriniz varmı? acaba
amin inşallah allah razı olsunSonuca göre gebesiniz 3 gün sonra gel dediyse doktor beta HCG yükselişini kontrol edicektir belki. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?