Hamilemiyim, yoksa idrar yolu enfelsiyonubelirtisimi?

tgb20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
38
13
38
36
kızlar iyi geceler, 8 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum aşılama tüp bebek denedim olmadı fsh hormonumun yüksek olduğunu söyledi doktorlar ama adet olmama henüz beş gün var ama kasıklarımda ağrı, miğde bulantısı, baş ağrısı, uyku hali, halsizlik, akıntı, sık sık idrar çıkma var idrar yolu enfeksiyonu da olabilir diyorlar sizce

Test alin yapin icinizde kurmaktan iyidir

Enfeksiyon olsa yanma ya da hafif ateş, idrarda ağrı olmaz mı?
Siz test yapsanız da yapmasanız da bir doktora görünün mutlaka.

yanma hissi ateş ve idrarda ağrı falan yok sadece karnımda anlam veremediğim bir şişkinlik var bu arada teşekkür ederim

gebelik testi yaptım bugün pozitif çıktı hastaneye gidip kan verdim sonucu yarın çıkacak gitmişken doktorda muane etti kese görünmüuor dedi bakalım yarın kan sonucu ne çıkacak hayırlısı
Hayırlısı olsun bende de aşırı bi şişkinlik var da ondan sordum

Hayırlısı olsun bende de aşırı bi şişkinlik var da ondan sordum
inşallah kan testide pozitif çıkar pek inanamıyorum çünkü doktor bana normal yollarla çocuk sahibi olmayacağımı söylemişti be tam sekiz senedir bekliyorum aşılama tüp bebek denedim olmadı bakalım inşallah sonunda üzülmem

Hafi ya kısmet valla inşallah olmuştur canım inşallah

Hafi ya kısmet valla inşallah olmuştur canım inşallah
inşallah canım inşallah seninde beklentilerin seni yanıltmaz adetin geçtiyse test yap yada hastaneye git beklemek kadar kötü bişey yok eğer adetin geçmediysede erken gebelik testi varmış şüpeleniyorsan al bi dene inşallah vardırgüzel haberlerini bekliyoruz

Ben adetm biteli çok oldu 2 kere test verdim 0.1. Ama zaten istemiyordum

İnşallah hamilesinizdir ve sağlıkla kavuşursunuz mucizenize

Inşallah kendiliğinden gelen güzel bir bebişin olur kan sonucun ciktimi

kan sonucunda beta hcg 168 çıktı doktor net bişey söylemedi üç gün sonra tekrar gel dedi sizin bu konuda fikriniz varmı? acaba
Sonuca göre gebesiniz 3 gün sonra gel dediyse doktor beta HCG yükselişini kontrol edicektir belki. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin.

kan sonucunda beta hcg 168 çıktı doktor net bişey söylemedi üç gün sonra tekrar gel dedi sizin bu konuda fikriniz varmı? acaba
Daha adetiniz gecmemis, deger cok guzel, umarim saglikla kucaginiza alirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…