• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim, yoksa idrar yolu enfelsiyonubelirtisimi?

kan sonucunda beta hcg 168 çıktı doktor net bişey söylemedi üç gün sonra tekrar gel dedi sizin bu konuda fikriniz varmı? acaba
Değerin güzel gayet 3 fun sonra artmasına bakacaktır kese hemen gözükmüyor zaten biraz geçmesi gerekiyor

kızlar iyi geceler, 8 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum aşılama tüp bebek denedim olmadı fsh hormonumun yüksek olduğunu söyledi doktorlar ama adet olmama henüz beş gün var ama kasıklarımda ağrı, miğde bulantısı, baş ağrısı, uyku hali, halsizlik, akıntı, sık sık idrar çıkma var idrar yolu enfeksiyonu da olabilir diyorlar sizce🤔🤔😔
Benim de 2 gündür yumurtalık ağrım vardı böyle kramp batma şeklinde, bugün mesanenin orda rahatsızlık hissi var içerde yanma hissediyorum. Acaba idrar yolu enfeksiyonu mu? Ateş falan yok, olması gerekir mi acaba

Benim de 2 gündür yumurtalık ağrım vardı böyle kramp batma şeklinde, bugün mesanenin orda rahatsızlık hissi var içerde yanma hissediyorum. Acaba idrar yolu enfeksiyonu mu? Ateş falan yok, olması gerekir mi acaba
valla canım bende bu konularda biraz acemi yim fakat bende çekiyorum o ağrıyı adet günümde geçince test yaptım gebelik testim pozitif çıktı kan testinde hcg degeri 168çıktı doktor üç gün sonra tekrar kan ver 2000lere çıkması gerekir dedi bugün yine kan verdim bakalım ne çıkacak bence adetin geciktiyse sende bir test yap derim

Back