Hamilemiyim yiycem kafayi

Aysenur1037

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
193
40
18
35
Selam kızlar bugün 11 gun adetim gecikti kasiklarimda genel olarak sağ kasigimda batma var mide bulantısı hafif ama geçmeyen aralıklarda bir aydır troid ilacı kullanıyorum. İnternet araştırdım adet düzensizliği yapmaz diyor . Test yaptım varla yok arasında çok silik çizgi ertesi gün yaptım yani bugün negatif çıktı . Şırnak'ta ikamet ediyorum şansıma doktor izinde beş gün sonra gelecek o zaman a kadar kafayı yiyeceğim

Yumurtlama tarihini biliyormysunuz?

Arkadaşım iki bucuk aylık hamisken bile testte çıkmadı oyuzden de terrutt var sağlık ocağında bizim yapılmıyor hudut bölgesinde yaşıyoruz eşim asker

İnsallah hamilesinizdir ama ben yillardir tiroid hastasiyim ne zaman gecikmem olsa aklima ilk tiroidim gelir aklinizda bulunsun cok onemli bir sey dusuge bile sebep olabiliyor

İki buçuk aylık gebelik kanda çıkmaması mümkün değil canım. Dr yoksa acil de kan ver.

Niye kafayi yiyorsun ki. Sabirla bekle ogrensen bile bunun daha 9 ayi sabirla gecmek zorunda.

5 gun gebelik var gibi dikkat et.ya da sehire dogru gidip kan testi ver. Hayirlusi olsun hakkinizda telas ve stress yapma. Bebek varsa etkilenir.

acilde de bakıyolarmış. Düşük riskim var hemen öğrenmem lazım falan de yaptır.

Hepinize teşekkur ederim bilgilerinizden dolayı . Bugün eşimle konuştuk bakalım troid kontrolüm haftaya olacaktı eğer adet olmazsam eğer gidelim dedik Çarşamba bakalım neler olacak . Midem çok kötü bulanıyor. Belirtiler etkileyince benim gibi troid ilacı kullanıp hamile kalan oldumu onuda merak Edip yazdım acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…