Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim yerleşme kanaması olabilirmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nihalozer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
27
4
1
26
Merhabalar. 10 aylık evliyim Öncelikle 27 Ocak yumurtlama dönemi yüksek günde o gün korumasız denedik ama normalde korunuyoruz o gün denk geldi korunmadik ama böyle geldiğine eminim geri çekilme oldu denedik . O günden üç gün sonra şiddetli kasık sancısı belde ağrısı halsizlik. İlk akıntı gelmedi su 3 4 gündür gribim ateş iştahsızlık yorgunluk aynı zamanda su gibi akıntı geliyordu böyle ipliksi gibi ilk sarili gibiydi . adetime 3 gün var az önce yine akıntı geldi diye baktım ilk başta hafif sıvı kahve tonlarda kanama geldi . Pembemsi gibi böyle adet değil ki daha üç gün var normalde adetim günü gününe gelir düzensizlik yok hatta adet ağrım da pek olmazdı. Acaba yerlesme kanaması olabilirmi kan tahlili versem acaba belli olurmu susn hiç bı ilaç da kullanamıyorum ara ara geceleri kasıkta ağrı sağ tarafta böyle tam kemik üstü tam kasıkta böyle sanki belime bişey batıyor sırtım aciyor çok. Bu gelen kanama yerleşme kanaması olabilir mi kızlar acaba kan testi versem belli olurmu kararsızım yardımcı olur musunuz

Olabilir kuzum kan testi veya gebelik testi yaptınız mı?

Olabilir kuzum kan testi veya gebelik testi yaptınız mı?
Sabah erken gebelik testi yaptım ama hiç bişey çıkmadı . Akşama da yerleşme kanaması geldi ara ara devem ediyor açık renkte bazen koyu tarzda adete 3 gün var yarın kan tahlili versem yinede erken mi beklemeliyim

Sabah erken gebelik testi yaptım ama hiç bişey çıkmadı . Akşama da yerleşme kanaması geldi ara ara devem ediyor açık renkte bazen koyu tarzda adete 3 gün var yarın kan tahlili versem yinede erken mi beklemeliyim
Döllenmeyle alakali kzum ilk gebeligimi ben adete 5 varken 80 civarı öğrenmiştim. Kanamam olmamisti. Çıkabilir bence. Bu ay herkesin aynısi olmuş olabilir mi acaba? Herkeste aynı başlık.Ocak ayında benim de 1 süren kanamam oldu sonra kesilip pembeye döndü.12 gün kaldı adetime

Doğru diyosun canım evet benimde çok dikkatimi çekti sanırım olabiliyor herkes bu başlıkta açmış konuyu . Allahım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli kolaylıkla nasip etsin ilk defa yaşıyorum bende napcagimi bazen bilemedim. Yani peki değer kaç olduğunda hamilelik gozukuyo var denilir

5 üstü hamilelik geçerli kuzum. Bence kan ver derim çıkmazsa bile gecikme yaşayınca tekrar verirsin. Bilmiyorum ama bu ay farklı hissediyorum kendimi. Rabbim sana ve hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Kan verirsen mutlaka haber et

Amin Allahım kolaylıkla nasip etsin herkese sağ Salim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli inşallah tamam canım bakalım tabiki haber ederim bende merak ettim dayanamıyorum bide aşırı öksürük var artık direncimde düştü muallakta kalmakta yordu beni yarın Allah nasip ederse sabah erkenden vereyim peki sağlık ocaginda vereyim demi öyle ordada cikiyo

Aynen çıkıyor ama 1 gün sonra sonuçlar çıkar kzum

Aynen çıkıyor ama 1 gün sonra sonuçlar çıkar kzum
Anladım canım hayırlısı artık ya zaten hafta sonu araya giriyo p tesi normalde adet tarihi bakalım hayırlısı canım ya akışına bırakıyorum şuan stres yapınca iyi olmuyo hadi inşallah bakalım ya

İnşallah kzum güzel haberlerin gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…