Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En doğru sonucu adet gecikmesinden 7-8 gün sonra alırsınız. Geç döllenme olmuş olabilir . Yumurtlama gününüzü nasıl hesapladiniz?Merhaba kızlar 3 Aralık'ta yumurtlama günümdu birer gün arayla ilişkiye girdik ve 14 Aralık'ta adet olmam gerekiyordu olmadım âdetin 2 günü test yaptım ama negatif çıktı sizce hamilemiyim tekrar testi ne zaman yapmam gerekiyor
Genelde düzenli adet oluyorum uygulamalarda olan yumurtlama günlerine baktım bide genelde yumurtlama olduğu günler de kasık ağrım oluyor doktora sorduğum da yumurtlama ağrısı olduğunu söylemiştiEn doğru sonucu adet gecikmesinden 7-8 gün sonra alırsınız. Geç döllenme olmuş olabilir . Yumurtlama gününüzü nasıl hesapladiniz?
Ağrıya seffafimsi akıntı eşlik ediyor muydu? Genelde takvimlere pek güvenilmiyor kaşık ağrınız olduysa bilemem tabi yumurtlama gününüzdur. Ama belki geçte yumurtlamis olabilirsinizGenelde düzenli adet oluyorum uygulamalarda olan yumurtlama günlerine baktım bide genelde yumurtlama olduğu günler de kasık ağrım oluyor doktora sorduğum da yumurtlama ağrısı olduğunu söylemişti
Evet akıntıyla birlikteydi açıkçası tam olarak bilmiyorum daha 4 aylık evliyim ve ilk denememizdi düzenli adet olduğum için gecikme olunca hamile olduğumu düşündüm göğüs uçlarımda değişiklik oldu şişlik ve hassasiyet kasıklarım da bi ağrı var ara ara ama adet gibi değil farklı yaniAğrıya seffafimsi akıntı eşlik ediyor muydu? Genelde takvimlere pek güvenilmiyor kaşık ağrınız olduysa bilemem tabi yumurtlama gününüzdur. Ama belki geçte yumurtlamis olabilirsiniz
İlk hamilelik için başladığımda bana da öyle olmuştu heveslenmistim sizin gibi tabi o zaman yumurtlama günü hesaplama da yapmadım ama gün aşırı birliktelik oldu adetim iki gün gecikti kasık ağrısı migde bulantısı göğüs şişliği hepsini yasadim psikolojik oluyormuş böyle şeyler ama inşallah vardır bebişEvet akıntıyla birlikteydi açıkçası tam olarak bilmiyorum daha 4 aylık evliyim ve ilk denememizdi düzenli adet olduğum için gecikme olunca hamile olduğumu düşündüm göğüs uçlarımda değişiklik oldu şişlik ve hassasiyet kasıklarım da bi ağrı var ara ara ama adet gibi değil farklı yani
İnşallah bakalım bi kaç gün daha bekleyip test yapicam teşekkür ederim güzel yorumunuz içinİlk hamilelik için başladığımda bana da öyle olmuştu heveslenmistim sizin gibi tabi o zaman yumurtlama günü hesaplama da yapmadım ama gün aşırı birliktelik oldu adetim iki gün gecikti kasık ağrısı migde bulantısı göğüs şişliği hepsini yasadim psikolojik oluyormuş böyle şeyler ama inşallah vardır bebiş
26 yada 28 Aralık, gecikmeden 12 ile 14 gün sonra yaparsanız kesin sonucu alırsınız idrar testi ile.Merhaba kızlar 3 Aralık'ta yumurtlama günümdu birer gün arayla ilişkiye girdik ve 14 Aralık'ta adet olmam gerekiyordu olmadım âdetin 2 günü test yaptım ama negatif çıktı sizce hamilemiyim tekrar testi ne zaman yapmam gerekiyor
Teşekkür ederim26 yada 28 Aralık, gecikmeden 12 ile 14 gün sonra yaparsanız kesin sonucu alırsınız idrar testi ile.
Adet gecikmesi olmadan bişey diyemem ilişkinin üstünden 14 gün gectiyse erken gebelik testi yapabilirsinizAslında biraz erken ama insanın aklına takılıyor birileriyle paylaşmak istiyor ben burda çok yorum okudum on gün önceden belirtilerini yazıp sonu mutlukla biten
Yok daha yedi gün falan olacak bende geçmesini bekliyorum on gün falan varAdet gecikmesi olmadan bişey diyemem ilişkinin üstünden 14 gün gectiyse erken gebelik testi yapabilirsiniz
Sizin peki baktım yorumlarda bekliyormusunuz dahaAdet gecikmesi olmadan bişey diyemem ilişkinin üstünden 14 gün gectiyse erken gebelik testi yapabilirsiniz
Gebelik testi yaptım cift cizgi çıktı bir daha yapmadim hamile olduğumu düşünüyorum çünkü adetim 10 gün geçti belirtilerimde o yönde kasıklarım ağrı oluyor ara ara ve göğüslerim büyüdü uclarinda hassasiyet çok hafif beyaz akıntılarım varSizin peki baktım yorumlarda bekliyormusunuz daha
Kan testi falan verdiniz mi on gün geçmişGebelik testi yaptım cift cizgi çıktı bir daha yapmadim hamile olduğumu düşünüyorum çünkü adetim 10 gün geçti belirtilerimde o yönde kasıklarım ağrı oluyor ara ara ve göğüslerim büyüdü uclarinda hassasiyet çok hafif beyaz akıntılarım var
Yok vermedim 35. Günü bekliyorum kadin doğuma gidicemKan testi falan verdiniz mi on gün geçmiş
Normalde düzenli adet olan biriyim bu kadar gecikmesi normal değil iki kere test yaptimYok vermedim 35. Günü bekliyorum kadin doğuma gidicem
Gebelik testi yaptım cift cizgi çıktı bir daha yapmadim hamile olduğumu düşünüyorum çünkü adetim 10 gün geçti belirtilerimde o yönde kasıklarım ağrı oluyor ara ara ve göğüslerim büyüdü uclarinda hassasiyet çok hafif beyaz akıntılarım
Hakkımızda hayirlisi olsun inşallah bende bu sefer çok farklı hissediyorum sağ kasigima krap giriyor batma oluyor inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur benim için tabiki hepimiz için ikinci gebeliğim beni çok korkutuyor hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah Allah gönlümüze göre versin inşallahNormalde düzenli adet olan biriyim bu kadar gecikmesi normal değil iki kere test yaptim
Amin inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunHakkımızda hayirlisi olsun inşallah bende bu sefer çok farklı hissediyorum sağ kasigima krap giriyor batma oluyor inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur benim için tabiki hepimiz için ikinci gebeliğim beni çok korkutuyor hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah Allah gönlümüze göre versin inşallah