eflen Mavi düşünüp, siyah yaşıyoruz. ⭐ Kayıtlı Üye 8 Ocak 2015 452 251 53 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi eflen #1 ovulasyon testi hamileliğide gösteriyormuş burda okudum bende bugun yaptım adetıme 7 gun var. normalde yumurtlamadıgım zaman çok ınce (kıl gıbı ınce) ve sılık cızgı cıkardı.kasıklarımda agrı var cok degısık batma seklınde.testi (ovulasyon)bugun ıse hamılemıyım dıye deneyım dedım cızgı sılık cıktı ama kalın sılık bır cızgı cıktı resım atıyorum lutfen cvp verın ıns hamıleyımdır???
ovulasyon testi hamileliğide gösteriyormuş burda okudum bende bugun yaptım adetıme 7 gun var. normalde yumurtlamadıgım zaman çok ınce (kıl gıbı ınce) ve sılık cızgı cıkardı.kasıklarımda agrı var cok degısık batma seklınde.testi (ovulasyon)bugun ıse hamılemıyım dıye deneyım dedım cızgı sılık cıktı ama kalın sılık bır cızgı cıktı resım atıyorum lutfen cvp verın ıns hamıleyımdır???
eflen Mavi düşünüp, siyah yaşıyoruz. ⭐ Kayıtlı Üye 8 Ocak 2015 452 251 53 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi eflen #2 resim attım arkadaşlar aşağıda yardımlarınızı beklıyorum Eklentiler 20150107_230047.jpg 61,5 KB · Görüntüleme: 95
basbelasiyim Tüpmideli 🖤 Pro Üye Anneler Kulübü 30 Ekim 2013 20.229 56.876 798 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi eflen #3 Benim bildigim hamileysen adete yakin koyu cizgi cikar bu silik cizgi her donemde cikiyor
sweet-73 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2014 8.349 5.272 248 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi eflen #4 secido .!.: Benim bildigim hamileysen adete yakin koyu cizgi cikar bu silik cizgi her donemde cikiyor Genişletmek için tıkla... KIZLAR İLİŞKİDEN 1 HAFTA SONRA MIDE BULANTISI OLURMUUUU..NE OLUR YARDM EDIN HAMILEMIYM
secido .!.: Benim bildigim hamileysen adete yakin koyu cizgi cikar bu silik cizgi her donemde cikiyor Genişletmek için tıkla... KIZLAR İLİŞKİDEN 1 HAFTA SONRA MIDE BULANTISI OLURMUUUU..NE OLUR YARDM EDIN HAMILEMIYM
eflen Mavi düşünüp, siyah yaşıyoruz. ⭐ Kayıtlı Üye 8 Ocak 2015 452 251 53 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi eflen #5 -73 .!.: KIZLAR İLİŞKİDEN 1 HAFTA SONRA MIDE BULANTISI OLURMUUUU..NE OLUR YARDM EDIN HAMILEMIYM Genişletmek için tıkla... Kisiden kisiye degisiklik gosterir ama mide bulantisinin ilerleyen haftalarda oldugunu biliyorum
-73 .!.: KIZLAR İLİŞKİDEN 1 HAFTA SONRA MIDE BULANTISI OLURMUUUU..NE OLUR YARDM EDIN HAMILEMIYM Genişletmek için tıkla... Kisiden kisiye degisiklik gosterir ama mide bulantisinin ilerleyen haftalarda oldugunu biliyorum
vebahargeldi Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2011 3.058 2.399 198 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi eflen #6 secido .!.: Benim bildigim hamileysen adete yakin koyu cizgi cikar bu silik cizgi her donemde cikiyor Genişletmek için tıkla... Hamile olsa bile adete yakin degil adetten cok sonra cizgi cikar evet silik de olabilir ama daha adet olmamissa o test cok da anlamli degil sweet-73 .!.: KIZLAR İLİŞKİDEN 1 HAFTA SONRA MIDE BULANTISI OLURMUUUU..NE OLUR YARDM EDIN HAMILEMIYM Genişletmek için tıkla... hayir canim en erken mide bulantisi 6. Haftada olur oda 1.5 aylik demektir
secido .!.: Benim bildigim hamileysen adete yakin koyu cizgi cikar bu silik cizgi her donemde cikiyor Genişletmek için tıkla... Hamile olsa bile adete yakin degil adetten cok sonra cizgi cikar evet silik de olabilir ama daha adet olmamissa o test cok da anlamli degil sweet-73 .!.: KIZLAR İLİŞKİDEN 1 HAFTA SONRA MIDE BULANTISI OLURMUUUU..NE OLUR YARDM EDIN HAMILEMIYM Genişletmek için tıkla... hayir canim en erken mide bulantisi 6. Haftada olur oda 1.5 aylik demektir
sweet-73 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2014 8.349 5.272 248 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi eflen #7 eflen .!.: Kisiden kisiye degisiklik gosterir ama mide bulantisinin ilerleyen haftalarda oldugunu biliyorum Genişletmek için tıkla... beyaz bı akıntım vardı.mıde bulantısı agızdan koku gelmesı baş dönmesı
eflen .!.: Kisiden kisiye degisiklik gosterir ama mide bulantisinin ilerleyen haftalarda oldugunu biliyorum Genişletmek için tıkla... beyaz bı akıntım vardı.mıde bulantısı agızdan koku gelmesı baş dönmesı
eflen Mavi düşünüp, siyah yaşıyoruz. ⭐ Kayıtlı Üye 8 Ocak 2015 452 251 53 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi eflen #8 seci: 38738085 .!.: Benim bildigim hamileysen adete yakin koyu cizgi cikar bu silik cizgi her donemde cikiyor Genişletmek için tıkla... Resimde tam cikmadi canm tel iyi degil. Ama cizgi ince cikiyor genelde simdi kalin cizgi yarisi koyu yarisi acik renk.
seci: 38738085 .!.: Benim bildigim hamileysen adete yakin koyu cizgi cikar bu silik cizgi her donemde cikiyor Genişletmek için tıkla... Resimde tam cikmadi canm tel iyi degil. Ama cizgi ince cikiyor genelde simdi kalin cizgi yarisi koyu yarisi acik renk.
sweet-73 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2014 8.349 5.272 248 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi eflen #9 sweet-73 .!.: beyaz bı akıntım vardı.mıde bulantısı agızdan koku gelmesı baş dönmesı Genişletmek için tıkla... bulanti belirttisi kisiden kisiye farkli zamanlarda olusabiliyor esasinda adet oncesi sendromda dahi bulanti belirtisini gorebiliyoruz.
sweet-73 .!.: beyaz bı akıntım vardı.mıde bulantısı agızdan koku gelmesı baş dönmesı Genişletmek için tıkla... bulanti belirttisi kisiden kisiye farkli zamanlarda olusabiliyor esasinda adet oncesi sendromda dahi bulanti belirtisini gorebiliyoruz.
eflen Mavi düşünüp, siyah yaşıyoruz. ⭐ Kayıtlı Üye 8 Ocak 2015 452 251 53 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi eflen #10 Adetimi beklemek ve dua etmekten başka yol yok.. cok gazim var ve bir kac gundur kasiklarimda batma var sanci vuruyor kesiliyor ins hayirlisi
Adetimi beklemek ve dua etmekten başka yol yok.. cok gazim var ve bir kac gundur kasiklarimda batma var sanci vuruyor kesiliyor ins hayirlisi
eflen Mavi düşünüp, siyah yaşıyoruz. ⭐ Kayıtlı Üye 8 Ocak 2015 452 251 53 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi eflen #11 secido .!.: Benim bildigim hamileysen adete yakin koyu cizgi cikar bu silik cizgi her donemde cikiyor Genişletmek için tıkla... Birde adete 2 gun kala yapacagim deneyenler iki gun kala kipkirmizi sonuc almis
secido .!.: Benim bildigim hamileysen adete yakin koyu cizgi cikar bu silik cizgi her donemde cikiyor Genişletmek için tıkla... Birde adete 2 gun kala yapacagim deneyenler iki gun kala kipkirmizi sonuc almis